Szerintetek szóljak az apának, hogy nemsokára megszületik a baba?
Csatlakozom azon válaszadókhoz, akik nem keresnék fel az apukát. A leirásodból úgy tűnik, hogy ő nem tudna sem a Te, sem a pici életéhez sem hozzátenni. Csak ártani. Ezt Neked most kell mérlegelned. Ha valóban nincs szükséged a tartásdíjra, és semmilyen formában rá, akkor ne keresd fel. Nem gondolnám, hogy joga van tudni, amivel érvel a környezeted, hiszen ő nem keresett Téged a terhességed alatt. Gondolom nem hazudtál volna az abortusszal kapcsolatban. Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Neked van most jogod dönteni a továbbiakról. Döntsd belátásod szerint,mi a legjobb Neked és a picinek.
Szerintem a nyugalom. Kicsit átérzem a helyzeted, ugyanis nagyon bonyolult a kapcsolatom az anyámmal. Mérhetetlenül megbántott év elején. Megszakítottam vele a kapcsolatot. Rá egy hónapra tudtam meg, hogy babát várok. Sokan próbáltak rám is nyomást gyakorolni, hogy keressem fel, hiszen unokája lesz. De nem. Mikor egyszer beszéltünk olyan ideges és feszült lettem, hogy hánytam a migréntől. Pedig nem vagyok rá hajlamos. Nem jó a feszültség sem nekem, sem a babámnak. És ha néhány hét múlva megszületik, ez akkor sem lesz másképp. Nem engedek a környezeti nyomásnak már. A lényeg a nyugalom :)
Ezt kívánom Nektek is! Boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!