Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes terhes vagyok és...

4-5 hetes terhes vagyok és minimálisan vérzek. Vetélés lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Annyira félek, már egy kisbabát elvesztettünk, most voltam pár napja ultrahangon ott megállapította a doki hogy méhen belül van a terhességem és hogy 5mm-es petezsákot lát!Két hét múlva kell visszamennem de ma éjjel elmentem pisilni és azt láttam hogy egy picit véres a bugyim és a wc papír is olyan volt egy kicsit.nem görcsölök rosszul sem vagyok.nagyon félek hogy most mi ez :( valaki tudna valamit mondani erről?volt már így valaki és nem lett baj?vagy ez most vetélés lesz megint? :'(
2017. okt. 14. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett veled?
2017. okt. 15. 13:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok hála istennek nincs semmi probléma kaptam kúpot reggel kettőt és este kettőt kell felhelyeznem. 17mmes már a petezsák és van szikhólyag is annyira megkönnyebbültem amikor mondta a doki :) de most semmi szex semmi eddzés csak pihenés!
2017. okt. 15. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Nalam is ez volt. Elozo oldalon vagyok azthiszem a legalsó válaszadó.

13.hetig nem szexeltunk

12+5 hetesen voltam genetikai uhn azt mondta 1-2napot varjunk igy huvelyi uh utan es onnantol sexelunk is.

Edzenem se szabad ugy ahogy eddig csak séta es torna :)

2017. okt. 15. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Jaj de jó,örülök hogy minden rendben.Máskor is ha szokatlant észlelsz,azonnal menj orvoshoz.
2017. okt. 15. 14:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem is a 12.hétig kell alkalmazni ezt a kúpot de nagyon örülök hogy nem lett komoly baj!köszönöm mindenkinek hogy ilyen aranyosak voltatok és természetesen ha baj lesz szó nélkül megyek az ügyeletre!!
2017. okt. 15. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd mindenképp kérdezd meg az orvost hogy mit szabad mit nem szabad a 12.hét után is,akkor is azért még eléggé az elején leszel,nehogy baj legyen.
2017. okt. 15. 21:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Rendben van mindenképp megkérdezem, nem akarom hogy bármi baj legyen!
2017. okt. 17. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden ok.
2017. nov. 11. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!