2 hete kesik, a baratom nem elvezett belem,2napja nyillalik a hasam ajjaban, a melleim is erzekenyek de minimalisan, es jon ijen feher de nem nyalkas es ez mar egy jo ideje, terhes lehetek vagy mi a gond? Szerintetek megfog jonni?
Figyelt kérdés
anyum folyton kerdezgeti hogy meg mindig nemjott meg,mit mondjak mar neki?2015. febr. 20. 20:31
1/12 anonim válasza:
miért nem tesztelsz??? nem látunk beléd, honnan tudjuk. de amúgy igen, valószínű hogy terhes vagy.
2/12 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, akkor nem számít, hogy beléd-e élvezett, mert lehetsz terhes. Ja, és tanulj meg írni.
3/12 anonim válasza:
Szia! Védekeztetek? Ha nem akkor lehetsz terhes. Függ attól is, hogy a ciklusod melyik szakában történt a dolog. Egyébként bármi miatt késhet. Nekem a fent leírtak szoktak jelentkezni tünetként mielőtt megjön a menstruációm. De mindenkinél más. Remélem nem lesz gond!
4/12 anonim válasza:
Vetess a barátoddal egy terhességi tesztet. Anyudtól nyilván nem mersz kérni rá pénzt. De ha van pénzed holnap Menj el és vegyél kettőt.
5/12 anonim válasza:
A kihúzásos módszer nem számít védekezésnek.
Szerintem nem fog megjönni.
6/12 anonim válasza:
"Vetess a barátoddal"
Még meg sem született, de már az apa fizet :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem is baba van a dologban csinálj egy terhességi tesztet. Hány éves vagy?
10/12 anonim válasza:
A helyesírásából ítélve pedig 3., maximum 4. osztályos lehet...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!