Ha nem indul be a szívhang megjön a menzesz?
Voltam dokinál. Nem volt még szîvhang. Ha nem is lesz ne adj isten akkor mi lesz? Elmegy magàtòl ès elkezdek vérezni? Vagy mire.szàmitsak? Ha nem èrzek semmi furàt akkor valszeg beindult a pici szive ès.minden ok?vagy ez nem jelent semmit? Tudom ne.agyaljak ilyenen de azért érdekel mi fog.történni ha a legrosszabb történik
6hetes
Van, aki begörcsöl és vérezni kezd missed ab. esetén, de van, akinél semmi jele nincs és csak a következő UH-n derül ki, hogy nem él az embrió. Ha magától beindul és ki is ürül teljesen, akkor nem műtenek, ha nem, akkor sajnos kell egy küret.
Én alapvetően ennek ellenére úgy álltam hozzá, hogy ha nincs görcs és vérzés, akkor minden oké. 6 hetesen a legrosszabb dokihoz menni, mert ilyenkor vagy van szívhang, vagy nincs és csak idegeskedsz rajta.
írtam hogy 6hetes vagyok
ma megint voltam dokinál.van szívhang úgyhogy egyenlőre megnyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!