Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbolondult a menzeszem vagy...

Megbolondult a menzeszem vagy mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok a ciklusaim rendszerint 30-35naposak. Stresszes időszakban volt rá példa, hogy kimaradt vagy késett de nem jellemző; a ciklusaim rendben vannak. Fél éve mérem a hőm mert majd jövőre szeretnénk elkezdeni a babaprojektet így most gumit használ a párom. Ebben a hónapban a menzeszemnél leesett utána az első napokbban alacsony 36.6 alatt volt végig. A 10. nap felment 36.6ra és leesett 36.4re. Utána újra emelkedni kezdett 17.napon felment 36.7re utána közvetlen leesett 36.5re. Ezután felment a 18.naptól a hőm 36.8-9 volt. A menzesz 28.napon jött meg ami a szokásosnál előbb van egy héttel. A görcsök meg a mellfeszülés megvan. Amikor megjött leesett a hőm vissza 36.3ra ami rendben is van. Ma van a 2.nap es megint 36.8-at mértem.Terhes nem vagyok mert mindig védekeztünk és mindig figyeltünk a gumira. Mitől lehet ez? Valaki volt hasonló helyzetben?

Köszi 26 N

2017. ápr. 29. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy rendben van a ciklusod, azt jelenti, hogy mindig pontosan ugyan annyi napra jön meg. a 30-35 nap egyrészt viszonylag hosszú ciklusnak számít, másrészt nem is pontos. Vizsgáltasd ki magad mert nem normális. A hőmérőzésnek meg olvass utána, mert ha az ovulációd napját akarod kitalálni, akkor tudnod kéne, hogy csak akkor számít emelkedettnek a hőd, ha az alaphődhöz képest legalább 0.5 fokkal növekedett meg hirtelen. Ha az alaphőd 36.6, akkor a hőd alapján nem is ovuláltál ebben a hónapban amit leírtál.
2017. ápr. 29. 08:55
 2/3 A kérdező kommentje:
A hőmet fél éve mérem tisztában vagyok vele mit hogyan kell. A petérés amugy is csak utólag állapithatö meg. Ha már egészben látod a ciklust. Az alaphőm nem magas mert eddig se volt az. Fél éve mindig alacsonyabbak voltak az értékek a félidő után, soha nem volt ilyen magas az ébredési hőm mint ebhen a hónapban. A 30-35 napos ciklus normális a nődokim mondta hogy ez mindenkinek más. 28-35 napig teljesen rendben van es sztem az is hogy nem percre pontosan jön meg. A stressz az étkezés minden befolyásolja ezt. Nekem mindig így volt és a dokim sem említette h ez baj lenne. Mikor még szedtem fog.gátlót akk jott meg napra órára pontosan. Csak nem értettem hogy mi okozhatja h most ennyivel előbb jött meg meg a magasabb hőt a 18.naptól kezdve.
2017. ápr. 29. 09:52
 3/3 Anikó1985 ***** válasza:
Mindíg így jött meg a menzeszed vagy csak az utóbbi időben? Nekem a baba várás időszakában hosszabbodott meg a ciklusom v.színűleg a stessztől h. mindig azt vártam h. na most😀. A hőd emelkedhet egy kissebb megfázástól is. Az óvszer jó védekezés ha a legelejétől használjátok. Csak azt tudom mondani h. a nem vártkor teszt az a biztos!
2017. máj. 1. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!