Ezt hogy mondanátok el a párotoknak?
Első uh-n velem volt a párom is, se még nem volt pulzálás így két hétre rá most a 8. héten.
Ide egyedül mentem és a doki teljesen lesokkolt. Három szívhangot talált! Nagyon meg vagyok rémülve! Nem tudom hogy mondjam el a páromnak, hogy nagycsaládosok leszünk. Számomra nagyon félelmetesnek tűnik a dolog!
Segítéseket kérlek, mi a legjobb módszer az elmondásra, hogy ő nem kapjon infarktust mint én.
Tényleg nem értem ezt a duzzogást. Oké, még bármi lehet. 12. hétig mondjuk normál terhességnél is elmehet spontán, nem kellenek ehhez ikrek... most akkor egyetlen apukának se kéne tudni a terhességről 3. hónap végéig, vagy mi?
Persze, hogy kockázatos, ezzel a kérdező is tisztában van. De ettől függetlenül egy ilyen hír akkor is nagy dolog.
Miért baj az, ha valaki ezt különleges módon újságolná el, nem csak felböfögve, hogy ja amúgy három lesz.
Ettől még nem lesz felelőtlen senki, nyilván ezután ugyanúgy jön a tervezés, végiggondolás. Senki nem azt mondta, hogy gyorsan vásároljon be háromszoros babakelengyét, csak hogy elő lehet ezt adni aranyosan is.
Borzasztó, hogy mindenki mennyire be van savanyodva itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!