Ezt hogy mondanátok el a párotoknak?
Első uh-n velem volt a párom is, se még nem volt pulzálás így két hétre rá most a 8. héten.
Ide egyedül mentem és a doki teljesen lesokkolt. Három szívhangot talált! Nagyon meg vagyok rémülve! Nem tudom hogy mondjam el a páromnak, hogy nagycsaládosok leszünk. Számomra nagyon félelmetesnek tűnik a dolog!
Segítéseket kérlek, mi a legjobb módszer az elmondásra, hogy ő nem kapjon infarktust mint én.
- Szia drágám, mi volt az ultrahangon?
- Hárman vannak!
Ennyi, nem tudom miért kéne bonyolítani
Férjem ötlete, ami szerintem zseniális :
Vesd fel, hogy beszéljetek a gyereknevekről és ha megegyeztetek az első fiú /lány névben, akkor szólj, hogy kellene még kettő, mert harman lesznek. :D
#8-as, talán azért, mert többen voltunk már ilyen élethelyzetben és tudjuk, hogy most nem a három kiscipő, vagy a zenés vers a fontos, hanem most életekről kell dönteni. Amikor én voltam ilyen helyzetben, vakon és süketen néztem szembe a rideg orvosi tényekkel, a morális válsággal, az ambivalens érzésekkel, hogy egyformán szereted mindhármat, de ha mindet megtartod, lehet, hogy végül mindhárom életébe kerül, mert nem tudom kihordani, elvetélek félidőben, vagy extrém koraszülötten lesz három beteg gyerek, stb., stb. Akkor még nem volt hármasikres facebook csoport, hogy erőt, infókat merítsünk a döntéshez.
Szóval ezért írtuk, mert talán ez most fontosabb, mint a közlés módja, de ezt a kérdező nyilván nem tudja, ahogy pl. én se tudtam. Ahhoz képest, hogy a hír utáni első éjszaka aludni nem tudtunk a boldogságtól, nézegettük a hármasiker kocsikat, tervezgettünk, négy keserves hét alatt meghoztuk életünk legnehezebb és legfájdalmasabb döntését, hogy megsokszorozzuk két emberke esélyei az egészséges életre. Amellett, hogy 1000%-ban megértem az, aki megpróbálja kihordani.
Azt gondolom, ez az a kényes kérdés, amiben picikét indokolt offolni.
Nemsokára jön haza párom és szerintem csak elmesélem neki mi volt az ultrahangon.
Nem beszéltem még az orvossal komolyabban a terhességről, szerinte várjuk ki a 12. hetet mert addig bármi lehet és a genetikai vizsgálat is sokmindent eldönt.
Rettentően félek egyébként, nem tudok felhőtlenül örülni. Amint megmondták/mutatták megszerettem mind a hármat. Nálam egyébként is megvan a vetélés esélye (Leiden mutációm van és már volt trombózisom illetve IR is vagyok) így a sima terhességtől is féltem.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet h sokaknak ugy tunik jo poenra venni.. de inkabb csak siman elkell mondani.
A 2.terhessegem nekem is 3 babaval indult 9hetesen derult ki, aztan genetikai uhra egy gyerekkel mentem. Felszívódtak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!