Szerintetek normalis, hogy itthon en szolgalom ki a paromat?
33 hetes terhes vagyok es mostmar egy kicsit nehezebben viselem a terhesseget. A parom dolgozik napkozben, de minden reggel en csinalok neki kavet, reggelit, fozok mire jon mindig, allandoan ele rakom az etelt. De mindenert felallit mikor mar leulok. Pl ha elfelejtettem egy villat. Vagy ha barmi kell neki. Szova tettem neki.
Mondtam hogy megtanitom szivesen egy par hazimunkara, erre azt mondta h akkor o is tanitson meg penzt keresni? Egy kicsit szarul esik. Oke, hogy most o tart el , mert nem tudok dolgozni. De kicsit ugy erzem, hogy nincs ram tekintettel. Szerintetek jogos a serelmem vagy neki van igaza?
Egyenlő munkamegosztás? Ő dolgozik, oké. Te várandós vagy, ami önmagában felér két teljes műszaknyi kőkemény fizikai munkával, a lelki vonulatáról nem is beszélve. Ezek után te még viszed a teljes háztartást, és hazaérkezése után teljes mértékben kiszolgálod úgy, hogy neki egy fűszálat ne kelljen keresztbe tennie.
Na, tudod, mit? Ajtót mutatnék neki, nem érdekelne a pénze, lenne hova mennem, a családom is abban támogatna, hogy inkább maradjak ember, és legyek képes emelt fővel létezni, mint egy semmibe nézett kutyaként. És ha nem tetszik neki, le is út, föl is út, ő pedig vizetheti a gyt-t.
Persze, először valahogy rá kell ébresztened arra, hogy milyen igazságtalan, nem kell rögtön elköltözni.
De azt azért megcsinálhatnád, hogy egy-két napig nem főzöl, csak amit te megeszel, nem mosol rá, csak saját magad után pakolsz. Rádöbbenne, hogy pusztán egy háztartás elvezetése lehet akár egy önálló műszak.
Miert ucsorogsz otthon?
Ez a kenyelen ara
Bocs, de ilyenkor nehezen hiszem el, hogy mikor megismerted, együtt éltél vele, akkor nem tűnt fel, hogy ennyire bele van b.zulva a nettó 800-as fizetésébe, és lenéz téged a sajátod miatt, kompenzációt vár tőled.
Ha már korábban is így volt, az is nagy baj. Kapcsolhattál volna, hogy milyen szereped van a kapcsolatban.
Aki eltartottkent eldegel es otthon csucsul erre ne legyen buszke
Se nyugdija nem lesz se semmi mas
Kiszolgaltatott helyzet a legroszabb amit egy no tehet.
En mint anya nem lennek buszke ra ha a lanyom aki tanult ugyes sportos fiatal lany zoknimosasva es porkoltkavargatasban latna a jovojet egy olyan pasi mellett aki ,, nem engedi dolgozni,,
A szabadsagunkert kuzdottek a nok tobb ezer evig erre igaba hajtja onkent a fejet egy par no ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!