Most nem kort kérdezek, kinek mekkora magzatnál volt már szívhang?
Csak az egyik terhrssegemnel voltam koran uh-n (betoltott 6 het) es 3,5 vagy 3,7 mm volt a crl (pontosan mar nem emlekszem). Pulzalt akkor a szivcso. A tobbi terhessegemnel kesobb mentem, igy azt nem irom.
Volt problemas is, tobb veteles, nekem azt mondta az orvos tobbszor is, hogy altalaban 3 mm-es ulomagassagnal mar szokott lenni szivmukodes, de ha nincs meg, az sem gond. 7mm az a crl, ami mellett ha nem latnak szivmukodest, akkor valoszinusitheto, hogy elhlalt a terhesseg.
Szerintem abszolut nincs okod az aggodalomra, az embrio meretehez kepest normalis, hogy meg nincs szivmukodes es csak tul koran mentel.
Minden jot!
6+3 naposan voltam először, 4,7 mm-rel volt szívcső pulzálás :)
Te hány hetes vagy?
Hát nálam kérdéses pontosan mikor fogant meg, ugyanis a mensim nem volt soha teljesen pontos inkább 30 felett volt a ciklushossz mindig. Aug 17én jött meg utoljára most ugye október 11 van. Elvileg orvosi szemmel 7 hetes 6 napos. De szept 23an még negatív tesztet csináltam, 28án volt pozitív. Szóval szerintem olyan 12-14e korul lehet számolni kezdetnek magzat korban számolva szóval maga a magzat 4 hét körüli lehet. Javítsatok ki ha tévedek, Nekem ez komoly matek volt :D
Elvileg olyan 15-17re vártam a menzeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!