Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most nem kort kérdezek, kinek...

Most nem kort kérdezek, kinek mekkora magzatnál volt már szívhang?

Figyelt kérdés
Nekem most 2.2mm s még nincs neki, s mivel pco s vagyok a para bennem van, ezert kerdezem kinek mekkora magzatnál volt már észlelhető :)
2017. okt. 11. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak az egyik terhrssegemnel voltam koran uh-n (betoltott 6 het) es 3,5 vagy 3,7 mm volt a crl (pontosan mar nem emlekszem). Pulzalt akkor a szivcso. A tobbi terhessegemnel kesobb mentem, igy azt nem irom.

Volt problemas is, tobb veteles, nekem azt mondta az orvos tobbszor is, hogy altalaban 3 mm-es ulomagassagnal mar szokott lenni szivmukodes, de ha nincs meg, az sem gond. 7mm az a crl, ami mellett ha nem latnak szivmukodest, akkor valoszinusitheto, hogy elhlalt a terhesseg.

Szerintem abszolut nincs okod az aggodalomra, az embrio meretehez kepest normalis, hogy meg nincs szivmukodes es csak tul koran mentel.

Minden jot!

2017. okt. 11. 10:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. okt. 11. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Pcos Ir pm alulműködéssel 6hét 1 naposan crl 2,6mm régi rossz minőségű uh géppel sejthető szívpulzálás volt.
2017. okt. 11. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg az elején egyik nap 1 mm-rel kisebbnek mérték, mint előző nap, úgyhogy ennyire azért nem hinnék a méréseknek.
2017. okt. 11. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
3 mm volt az első UH-n, volt pulzálás. (Egyébként 6+4, 32 napos ciklussal)
2017. okt. 11. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:

6+3 naposan voltam először, 4,7 mm-rel volt szívcső pulzálás :)

Te hány hetes vagy?

2017. okt. 11. 11:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát nálam kérdéses pontosan mikor fogant meg, ugyanis a mensim nem volt soha teljesen pontos inkább 30 felett volt a ciklushossz mindig. Aug 17én jött meg utoljára most ugye október 11 van. Elvileg orvosi szemmel 7 hetes 6 napos. De szept 23an még negatív tesztet csináltam, 28án volt pozitív. Szóval szerintem olyan 12-14e korul lehet számolni kezdetnek magzat korban számolva szóval maga a magzat 4 hét körüli lehet. Javítsatok ki ha tévedek, Nekem ez komoly matek volt :D

Elvileg olyan 15-17re vártam a menzeszt

2017. okt. 11. 13:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Doki 6+3at irt a papirra szóval kb ő is így számolt, ugye ő terhességi kort írt
2017. okt. 11. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Első UH 3,9mm volt.
2017. okt. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!