Ma voltam az elso Uh. -n es a baba mehen belul van de az prvps szerint nincs a legjobb helyen. Valaki volt meg igy es vegul megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
Ket het mulva kell visszamennem.Nagyon aggodom es felek hogy elveszitem.Kaptam terhes vitamint is.2017. okt. 9. 11:46
1/7 A kérdező kommentje:
*orvos
2017. okt. 9. 11:47
2/7 anonim válasza:
Hat ez erdekes, mert mehem belul van a legjobb helyen! Mire gondolt vajon?? Az szokott neha gond lenni ha a lepeny a megszajon vagy epp mellett tapad. De hogy egy embrio hogy lehet ott rossz helyen nem is ertem. Vagy volt mar csaszarod?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi,elso terhessegem,azt mondta hogy eleg lent tapadt meg.Kell varjunk ket hetet es utanna meglassuk hogy mi lesz :( Szolt ha barnazok vagy valami verzes van azonnal menjek ugyeletre.Elso baba es mar nagyon vartuk.Lassan egy eve probalkoztunk.
2017. okt. 9. 13:43
4/7 anonim válasza:
Jaaa ertem! Valoszinu, hogy nem lesz semmi baj! Nekem a lepenyem tapadt melyen de nem ert a mehszajhoz sem, megis ezzel riogatott az uh-s.
5/7 A kérdező kommentje:
Na jo,en is nagyon megijedtem,de akkor meg remenykedek hogy nincs nagy baj.
2017. okt. 9. 15:16
6/7 anonim válasza:
Ritkán okoz nagy gondot ami vetéléshez vezethet, de jobban kell figyelj magadra, főleg így az elején. Ne emelj nehezet, ne terheld le magad, pihenj amennyit tudsz, szexet is érdemes kerülni, barátnőmnek kellett, amíg feljebb nem ment a méhlepény.
Minden jót és vigyázz magatokra :)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatasokat es a nyugtatast,amennyiben tudok kerulom az ilyen dolgokat.
2017. okt. 10. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!