Kellemetlen a kerdes de Utrogestan alkalmazasa utan mennyi ido mulva lehet pisilni? Tudom ketto kulonbozo "hely" de attol meg jon ki valamennyi pisileskor.
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 09:56
2/7 A kérdező kommentje:
Kb 2 ora hosszaig birom napkozben. Remelem ez nem jelent problemat.
2017. okt. 9. 10:30
3/7 anonim válasza:
nekem erre azt mondta doki ha ennyire kellemetlen (mivel nem szeretem visszatartni ,mert abból vagy hólyaghurutom lesz vagy baci..) neked sem ajánlom h ilyen sokáig visszatartsd egyáltalán nem egészséges.
de te tudod.
Viszont az utro amit adnak szájon át és hüvelyben is alkalmazható, a kettő ugyanaz, 2 szó a különbség mert így adhatták ki Mo.-n de a knézet és összetétel ugyanaz.
nekem a doki mindig az orálist írta fel, egyszer a hüvelyit de végig szájon át szedtem , véletlenül vettem csak észre h egyszer mást írt fel.:)
4/7 anonim válasza:
a 2 óra bőven elegendő, de még annyi se szükséges. Én úgy szoktam, h félórával hamarabb kelek, felteszem a kúpot, fekszek vele 30-40 percet (de allitolag azt se muszaj) utana öltözök, indulok dolgozni, és a munkahelyen megyek pisilni, ez is kb másfél-2 óra. Attól még egész nap közben is van nyoma, de a lényeg felszivódik és estig kitart. én 2*2-t használok. Állítólag a kúp jobb, mert rögtön helyileg hat és nincs tőle mellékhatás, a szájon át szedhetőre viszont sokan panaszkodnak, h hányingerük van tőle nagyon.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem sajna talatak a mehem korul hematomat es ezert ezt javasolta a nodoki. Koszonom a valaszokat.
2017. okt. 9. 11:43
6/7 anonim válasza:
Én is a 12. hétig hasznàltam reggel és este. Reggel úgy csinàltam, hogy felkeltem wc-re majd visszafeküdtem hogy felhelyezzem. 20-30 percre fekve maradtam, majd csinàltam az itthoni teendőket.
7/7 anonim válasza:
Ugyanaz a hatóanyaga a szájon át szedhetőnek is, térj át arra. Sokszor azért nem ajánlják, mert irtó álmos leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!