6 hetes pocakos vagyok. Ma festettem a hajam és nem fogta be, létezik hogy a hcg hormon termelés miatt van?
Figyelt kérdés
Évek óta festem a hajam és még nem fordult velem ilyen elő.2008. okt. 21. 19:08
2/6 anonim válasza:
Bizony ám! :-)
Dauer-el se próbálkozz. :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul szőke a hajam köszi a válaszokat,tanács valami?
2008. okt. 21. 19:32
4/6 anonim válasza:
Igazából megoszlanak a vélemények a tanácsot illetően. Valaki azt mondja, hogy terhesség alatt nem tanácsos a hajat festeni, mert a festékben lévő vegyszerek felszívódnak a fejbőrben és árthat a babának, valaki meg végig festi a haját. Az meg hogy nem fogta be a hajad az tényleg a terhesség miatt van. Amúgy gondolom a tanácsra arra gondoltál mi az amivel mégis befesthetnéd és be is fogja. Az elején egyszer befestettem gyógynövényes hajfestékkel, mert abban nincs annyi vegyszer és nekem befogta, de nekem barna a hajam és előtte le volt szívatva és vissza lett festve barnára.
5/6 anonim válasza:
Hennás festék, vagy hajszínező, ami ammnia mentes és nem káros a babára, szemben a festékkel.
6/6 anonim válasza:
Tanácsként csak annyi van, hogy érdemes ilyenkor szőkéből is áttérni egy olyan árnyalatra, ami az eredeti hajszínedhez közelebb áll, természetesebb, mézesebb árnyalatra például eredeti barna hajhoz. Illetve a festést is célszerű egy jó fodrászra bízni, mert most a hormonok miatt a hajszerkezeted is másabb, elképzelhető, hogy az a hidrogén, ami a bolti dobozos átlaghajra való festékben van neked nem segít most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!