Miért kellene szedni a Duphastont már teherbeesés előtt? Ha a terhesség megtartása miatt kaptam, nem elég a pozitív tesz után, az már késő? Kinek mit mondott erről a dokija?
HELLÓ.
Mivel már pozitiv teszt előtt terhesség jön létre,amihez progeszteron kell , ami a duphaston/utrp/ norcolut stb tabletták így mire elkezdenéd akár késő is lenne, első pillanattól szükség van erre a hormonra, nekem is tuszorepedés utáni naptól kellett szedni
előtte ne kezdd el mert akkor megsem reped a tusző!
de ha volt 2 vetélésed nem értem mit akadékoskodsz, van inkább átélnéd mégegyszer vagy sajnálod rá?
és semmi bajod nem lesz a progeszterontol, nekem sokáig kellett így szedni és semmi bajom, nem kutyul be semmit, ahogy mondják az endokrinológusok is: progeszteronból nincs olyan h túl sok, a 12-14.hétig kell! :)
ha kételkedsz akkor menj a saját fejed után vetélj még 6x és akkor talán leesik,h ki orvos és ki a páciens.;)
Szia!
Volt progi mérés valamelyik ciklusba?
Mert így nem lehet tudni nincs e progi hiány.
A vetélések miatt is fontos a progi.
De az első válaszolónak igaza van.megelőzés fontosabb.
1.vagyok tudom h nem voltam kedves.. de nem értem minek ez a tiltakozás,nem ördögtől való, nekem első gyerek jött hipp hopp össze második sokára és bizony egyszer énis vetéltem, engem az az 1 is megviselt hiába volt már egy gyermekem..
de ha ennyire nem bízol az orvosodban, ne szedd be és ne járj hozzá majd jön a baba és majd csak 1 megmarad..
igen sokaknak így van,de lehet h te pont nem oda tartozol,hanem ahova pl én.. hogy már kell tüszőrepedés után. ne másokhoz viszonyíts és ne 2 gyerekedhez, azóta sokminden változhatott pl a progid nem működhet jól,alacsony lehet a szintje
Akkor ne szedd.
Most erre mit mondjunk? Csinalj amit akarsz.
Csak egy kérdés
Miért nem volt hasznos a válaszom??
3-as voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!