Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy a 15. hétre...

Normális hogy a 15. hétre elmúltak a tünetek?

Figyelt kérdés

Bár nem volt semmi más tünetem csak a mellfeszülés. De mostanra az is elmúlt. Ebben az időben mekkora az esély, hogy megáll a baba szíve? Még nem érzem mozogni €s valamiért nagyon aggódom.

Első kettővel végig megvolt a mellfeszülés és nem aggódtam így.

2017. okt. 4. 06:49
 1/5 anonim ***** válasza:
12. héttől teljesen normális, ha megszűnnek a tünetek. Mellfeszülés nekem 13. héttől egyáltalán nem volt. És remélem tudod minden terhesség más hiába van már két babócád :) Nyugalom és boldog babavárást!
2017. okt. 4. 07:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy más. De most valamiért nagyon aggódom, nem tudom mi az oka neki.
2017. okt. 4. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy normális, ha a 12. héttől nincs (annyi) tünet.

Ilyenkor veszi át a progeszteron termelést a méhlepény, ez az oka, hogy csökkennek a hormonok okozta rosszullétek.

Lehet, hogy azért nem feszül annyira a melled, mert bizony a többedik gyereknél már a szövetek lazábbak, és kisebb mértékben nő már a mirigyállomány.

Ha nagyon aggódsz, menj el a dokihoz! De ilyen idős terhességnél már szívhang hallgatóval is meg lehet találni a babát. :) Nálunk van a védőnőnek.

2017. okt. 4. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
15. héten még nem baj ha nem érzed, hiába 3. baba. normális ha megszüntek a tünetek
2017. okt. 4. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy szem tünetem nem volt eddig, pedig már 31 hetes vagyok. Ne aggódj, nem lesz baj! :)
2017. okt. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!