Elmúltak a tünetek baj lehet?
Én dokit javaslok, de nem kell egyből pánikolni. Nem rémisztgetni akarlak, de ha minden tünet megszűnik hirtelen, akkor nagyobb eséllyel lehet baj mint amennyire nem. Az viszont igaz, hogy a tünetek jönnek mennek és hol durvák, hol enyhék, de egy egy tünet akkor is marad.
8-9. héttől szinte meg normális, hogy csökkennek...
6 hetesen bizony ilyenkor doki. Inkább egy potya út mint, hogy baj legyen.
Nálam 6 hetes uh- után 9 hetesen kellett menni... de 6+4-nél már elhaltak a magzatok... és nekem is minden tünet elmúlt.Persze csak 9 hetesen derült ki... addig meg csak örültem, hogy nincs semmi bajom. Most majd jönnek azzal, hogy ne rémisztgesselek, de sztem az a nemnormális dolog, ha azt mondjuk tuti minden rendben... nem tudhatjuk. De a doki megmondja. Van akinek tényleg semmi baja a hirtelen megszűnő tünetek ellenére, de van akinek meg baj van. Szóval 50-50.
Most 34 hetes vagyok és bizony 10. héttől minden tünet csökkent, de olyan nem volt, hogy mind eltűnt volna. Azt kell mondjam a sűrű pisilés maradt meg leginkább :)
Ha az még nálad mondjuk megvan akkor nagyobb az esély arra, hogy nincs gond. Vagy ma menj ügyeletre, vagy várd meg a holnapot, ha holnap is úgy érzed semmi tünet sehol picikét se akkor ne várj tovább.
Minden jót és drukkolok, hogy ne legyen gond tartozz abba a táborba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!