Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmúltak a tünetek baj lehet?

Elmúltak a tünetek baj lehet?

Figyelt kérdés
6hetes kismama vagyok és egyik napról a másikra elmúlt a mellfájdalom,hányinger,puffadás szóval minden tünet.
2017. jún. 24. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
nem hiszem , mivel nekem sincsenek tuneteim , es 9 hetes vagyok , de azert menj dokihoz gyozodj meg minden rednben !!
2017. jún. 24. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Most elmultak, de ket nap mulva ujra elojon! Tapasztalat! Nyugi normalis.
2017. jún. 24. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Én dokit javaslok, de nem kell egyből pánikolni. Nem rémisztgetni akarlak, de ha minden tünet megszűnik hirtelen, akkor nagyobb eséllyel lehet baj mint amennyire nem. Az viszont igaz, hogy a tünetek jönnek mennek és hol durvák, hol enyhék, de egy egy tünet akkor is marad.

8-9. héttől szinte meg normális, hogy csökkennek...

6 hetesen bizony ilyenkor doki. Inkább egy potya út mint, hogy baj legyen.

Nálam 6 hetes uh- után 9 hetesen kellett menni... de 6+4-nél már elhaltak a magzatok... és nekem is minden tünet elmúlt.Persze csak 9 hetesen derült ki... addig meg csak örültem, hogy nincs semmi bajom. Most majd jönnek azzal, hogy ne rémisztgesselek, de sztem az a nemnormális dolog, ha azt mondjuk tuti minden rendben... nem tudhatjuk. De a doki megmondja. Van akinek tényleg semmi baja a hirtelen megszűnő tünetek ellenére, de van akinek meg baj van. Szóval 50-50.

Most 34 hetes vagyok és bizony 10. héttől minden tünet csökkent, de olyan nem volt, hogy mind eltűnt volna. Azt kell mondjam a sűrű pisilés maradt meg leginkább :)

Ha az még nálad mondjuk megvan akkor nagyobb az esély arra, hogy nincs gond. Vagy ma menj ügyeletre, vagy várd meg a holnapot, ha holnap is úgy érzed semmi tünet sehol picikét se akkor ne várj tovább.

Minden jót és drukkolok, hogy ne legyen gond tartozz abba a táborba :)

2017. jún. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!