Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok. Es mar begyull...

8 hetes vagyok. Es mar begyulladt az inyem. Lehet ez mar a terhesseg miatt. Mit tudok ellene tenni? Tobbszor mosok fogat es tobbet hasznalok szajoblitot is.

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen,ez mär lehet a terhessegtöl.akkor is mosd a fogad+INY ha verzik,es hasznälj fertötlenitö szäjöblögetöket.idövel el fog mulni.es persze a fogorvoshoz järäs sem maradhat ki.szep babaväräst! :)
2008. okt. 21. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet miatta. Én cserszömörcés szájvizet használtam közben. Azt elvileg lehet.
2008. okt. 21. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben jártam és elkezdtem a PARODONTAX fogkrémet használni már az elején. Speciálisan erre van(inyvérzés stb.) förmedvénynek fogod érezni az ízét az elején :)De nagyon hatásos, pár hét alatt teljesen rendbe jöttem.Azóta is ezt használom, bár nincs ilyen panaszom, de megelőzésnek. Próbáld ki! 38 hetes pocakos
2008. okt. 21. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A fogkő miatt is kialakulhat ínygyull.,irány a fogorvos és használj Corsodyl vagy Clorhexamed szájfertőtlenítő oldatot,nekem segítettek.
2008. okt. 21. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a terhesség alatt előjött az inygyulladás. Ez ilyenkor benne van a pakliban. Én GINGISOL szájöblögetőt használtam rá, a fogorvosom is azt mondta lehet használni.

36 hets kismama.

2008. okt. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!