Terhesség 23. Hetében canestent vagy canesten combit lehet használni? Nem vagyok abban az országban ahol élünk igy dokihoz nem tudok menni, gyogyszertarba Magyarországon ezt ide adjak egyáltalán vagy fel kell íratni?
Igen lehet
De canesten nem segit ha szappanal habfurdovel mosakodsz nylon bugyit tangat hordasz es eszed a sok gyors szenhydratot
2# imadom az ilyen boszikat mint te😂😂😂 uristen.:D
Erdekes igy vhogy élek mégsem volt életembe semmi bajom 😁😂😂😂 hjajj..
3-as
Lehet, hogy neked semmi bajod tőle, de másnak lehet. Én sem bírtam sem a műszálat, sem a tangát, ez van. Folyton orvoshoz járkáltam. Terhesen meg amúgy is a pamut bugyit ajánlják, mert hamarabb összeszedhetsz valamit.
Kérdező!
Nyugodtan menj be a gyógyszertárba, vény nélkül kiadják és használhatod is. Nekem nyáron volt ilyenem, szintén olyan 20-23 hetes korom körül és az orvos javasolta, hogy ezt használjam.
Kedves ketteske ;) igazából nem kioktatást vártam , életemben nem volt még ilyen problémám , es se a nylon bugyis sztorid sem a szenhidratod nem jott be mert egyikkel sem Elek! Ne magadból indulj ki kérlek :) es lehet szebb napod lesz ;)
A tobbieknek koszonom szepen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!