Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes terhesen 3 mm-es...

4-5 hetes terhesen 3 mm-es petezsák?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam orvosnál, papíromra 4-5 hetes terhességet írt, ill. a méhben 3 mm-es ...(nem tudom elolvasni) területet(vs.petezsák).Jövő hétre hívott vissza, hogy ki lehessen zárni a méhen kívülit. Aggódok nagyon.

Szerintetek?

2010. máj. 28. 06:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem, hogy a legtöbb nö miért nem az ORVOST kérdezni meg, hogy mi a helyzet a terhességével - elvégre az orvos azért van ott, és ö az egyetlen,aki tudhatja, hogy mi van veled.
2010. máj. 28. 07:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Leírtam mit mondott az orvos! Csupán azért mertem kérdezni, hogy nem-e túl pici a petezsák. Volt-e vkinek ekkora, ill. mekkora az átlagos ennyi idősen.
2010. máj. 28. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha az ORVOS szerint nem lenne rendben, akkor szólt volna neked - gondolod, itt jobban tudják, mint egy szakember?

És ha valaki azt irja, hogy túl kicsi, akkor mit csinálsz?

2010. máj. 28. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4+5 naposan még semmit sem látott, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Szóval nyugi, nem kicsi.
2010. máj. 28. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyebkent sok orvos sajnos olyan stilusu hogy az ember inkabb semmit nem kerdez tole.
2010. máj. 28. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen 10mm volt a petezsak.
2010. máj. 28. 10:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 28. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem azért kérdezte mert minden évben szül, és tudja a méreteket.....miért kell leugetni ha valaki kérdez valamit? Elvégre ez egy kérdezős oldal.....vagy nem? Szerintem nagyon sok embert innen ki kellene tiltani! Amúgy ne aggódj, pár nap alatt hatalmasat nőnek! Nem pici ne félj!

Üdv 5 gyermekes anyuka

2010. máj. 28. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem az első baba lesz ő. Csak a doki kicsit megijesztette azzal, hogy lehet akár méhen kívüli is. :(
2010. máj. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!