Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen tegnap este...

9 hetes terhesen tegnap este elkezdtem nagyon vérezni, bementünk a kórházba, ahol az UH-n kiderült, hogy 23 mm-es üres petezsák van csak, az is 8 mm-re leválva. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Ez a 2. terhességem lett volna, van egy kisfiam, vele semmi baj nem volt.

A dokim azt mondta ma, hogy a jövő héten hétfőn-kedden sor kerül a műtétre. Miért kell ennyit várni? Miért nem lehet rögtön? Nem lehet valami bajom abból, hogy ennyit várunk?

2010. nov. 23. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Eloszor is nagyon-nagyon sajnalom ami veled tortent!Masodszor meg lehet h azert var ilyen sokat a dokid,mert lehetoseget akar adni a tisztulasra,hatha meguszod legalabb a mutet!
2010. nov. 23. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Engem is hagytak 1 hétig szenvedni!

Szörnyű volt,már 1 doboz cataflam-ot is beszedtem annyira fájt a hasam és véreztem is,de csak 1 picit!

Már lassan könyörögnöm kellett,hogy fejezzék már be a terhességet mert belehalok!

2010. nov. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!