15 hetes terhes vagyok. Fogytam 3 kilót. Nem árt a babának?
Ennyi idősen semmi baja ha fogysz, sokan hánynak még ilyenkor az is sokszor fogyással jár.
Én terhességi cukorbeteg votlam és 4kg híztam a diéta miatt, semmi baja a gyerekemnek és teljesen normális méretekkel született.
Inább az aranyér ami neked kijöhet és azt a terhesség csak rontja és a szülés is.
Amit ajánlanék az a magnézium és a magnesolvot ittam és engem hajtott a napi adagja, így nem ittam túl sokáig, de nem egész napos hasmenés volt tőle, hanem kb 2-szer volt hígabb.
Biztos próbáltad de ezek a bifidus joghurtok sem rosszak, egyél sok rostosat, sok gyümölcs, zöldség és rengeteg folyadék.
A magnézium is segít, illetve én szezámmagot eszek ezerrel és ez rendbe teszi a dolgokat. Alapból én 6-7 naponta jártam wc-re, de a baba miatt próbálok odafigyelni, hogy ez most máshogy legyen, mert nyilván minél tovább "tartogatjuk", annál keményebb is lesz a széklet.
Nekem a szezámmag segít, így amire csak tudok, szórok, illetve pékárut is olyat választok. Most beálltam 2 naponkénti alkalomra, ez így tök jó.
A babának egyébként nem árt a fogyás, ami neki kell, azt elveszi, max te leszel rosszabbul.
Lányok, nincs nektek pajzsmirigy alul működésetek? Nekem akkor volt heti 1 székletem! Ez nagyon nem egészséges így.
Magától a fogyástól nem lesz baja a babának mert eleve túlsúllyal kezdtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!