Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet beágyazódási vérzés?

Ez lehet beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés
Szeptember 2-àm volt meg a menzeszem kistesó projekten vagyunk és kedden barnàzgattam este már kevés mennyiségű (nem pecsételés annál több) vérzésem volt! Tegnap du-ig véreztem (n. volt extra) ma már viszont megint rózsaszínes barnàs folyáshoz hasonlóm van! Keddre nem várom! Kedden csináljak tesztet?
2017. szept. 28. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Masodik gyereknel illene tudni erre magadtol is valaszolni.
2017. szept. 30. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
először is "kedves" kommentelő az első gyerekemnél nem volt ilyen tünet és nem vagyok orvos hogy mindent tudjak ettől nem vagyok kevesebb mert nem tudom rögtön hogy ez most mégis mi? Remélem most boldog vagy hogy beszóltàl egy anyukának.... ez a te szegénységi bizonyítvànyod jobb lett volna ha magadba tartod ha már nem tudtál egy értelmes kommentet idebökni.....szerencsétlen
2017. okt. 3. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon okos vagy.... Szted mire irtam? Kedden teszteljek? Igy fejezted be igaz? Akkor.gondold vegig mire valaszoltam... Anyuka....
2017. okt. 3. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
:@ :@
2017. okt. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.