Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebből lehet baj 23 hetes kismama?

Ebből lehet baj 23 hetes kismama?

Figyelt kérdés

3 hete voltam 5 D uh n magán klinikán minden rendbe volt mellső fali lepény volt ott akkor.

A dokim aki elejétől fogva vizsgál ma csinált egy 2 D t és az lett a leletre irva hogy Placenta mellső falon és hátsó falra terjedően is...félek hogy baj van

2017. szept. 26. 20:38
 1/5 scsillag82 ***** válasza:
58%

Szia. Ha gond lenne akkor a dokid mondta volna, és már kórházba feküdnél.

Csak nő a placenta a babával, ami teljesen normális. És arra terjed, terebélyesedik ennyi. Rosstul fogalmazták meg szerintem.

De ha félsz hívd fel a dokid, mert a stressz jobban árt.

Engem nagy pocakkal annyira felidegesítettek hogy masnap be is indult. Szerencsére az mar pont időben volt.

Jó babavárást. És ne somogasd a hasad sokszor mert az is gondot okozhat..Ezt orvos mondta nekem po t 23 hetes terhesen

üdv

12 hónapos kislány anyukája

2017. szept. 26. 20:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Ma a dokim vizsgált szóval már máshova nem tudnék menni csak korházba de semmit nem mondott mármint hogy menjek ez miatt ide vagy oda csak nagyon parázos vagyok...( De csak mondta volna ha baj van
2017. szept. 26. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége. Se a mellső fali, se a hátsó fali lepény nem jelent gondot. A mélyen fekvő se jelent gondot amúgy, max császár ha nem megy fejjebb, de nálad nincs erről szó.
2017. szept. 26. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem leírták semmi gond nincs ott. Nem tudom mi rémisztett meg :) A doki is szólt volna, ha gond van. A placenta ahogy nő "vándorol" Így gyakran változik a helyzete minimálisan. Pl valakinek méhszájat fed az elején (ettől picit vérezhet, illetve császár lenne a vége, de ettől még nincs baj) de pl pár hét múlva feljebb mehet és nem fedi. Neked mellső fali és érintve van a hátsó is. Képzelj el egy dobozt amibe szalvétát raksz úgy, hogy hozzáér az oldalához és az aljához is :) Szóval jó egészséget és ne ijedezz, legközelebb kérdezd meg azonnal a dokit, hogy ne kelljen stresszelned ilyen kis semmiken :)

Boldog babavárást!

2017. szept. 27. 07:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem hátso és melső fali lepényem van,annyit mondtak rà hogy terebèlyesebb.De semmi bajt nem okoz majd.
2017. szept. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!