Mikor kell kiváltani a terheléses vérvételre a 'cukrot'?
Figyelt kérdés
Kaptam egy receptet. Megvan az időpont is, 24 hetesen megyek, tudom hogy éhgyomor, nem mehetek sehova, stb. Viszont a nagy igyekezetben elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy mikor kell kiváltanom a receptet. Szóval az lenne a kérdésem, hogy azt rögtön még a vérvétel előtt kellene, vagy lehet egy nappal korábban? És hogy mikor kell meginnom? Ott a labornál?
Előtte egy nappal kiválthatod és igen, ott kell majd meginni ahol leveszik a vért.
2017. szept. 25. 16:22
2/20 anonim válasza:
Kiváltod amikor akarod, por állagú, nem lesz baja ha előre kiváltod. Én is kiváltottam, mert 6:30-ra kellett mennem és még nem volt nyitva gyógyszertár. Ha nalatok korábban nyit mint az időpontod akkor is kiválthatod. Megcsinálni a löttyöt ott fogják, nagyon ajánlom.hogy vigyél egy citromot belecsavarni mert anélkül borzalmas, azzal elviselhető.
2017. szept. 25. 16:37
3/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:D
Annyit még szeretnék megkérdezni, hogy pontosan milyen az íze? Mert nekem páran azt mondták hogy ugyanolyan mint a cukor. Mert ha tényleg ugyanolyan, akkor nem viszek citromlevet, mert imádom az édeset. A fondant is imádom :D
2017. szept. 25. 16:51
4/20 VeDi84 válasza:
Tömény cukor, nagyon édes. 😊
2017. szept. 25. 17:02
5/20 anonim válasza:
Mivel a "cukor" gyakorlatilag porcukor, ezért igen, cukoríze van. Pontosan kimért porcukrot fogsz venni.
A konyhádból is vihetnél, csak gondolom nem merik az egyszeri emberekre bízni a kimérést, illetve pontos patikamérlege sincs mindenkinek.
2017. szept. 25. 17:22
6/20 anonim válasza:
Ha tényleg kifejezetten szereted az édeset nem lesz gond. Nekem még külön jól is esett, éhes voltam már nagyon és kellett már vmi nagyon a gyomromba. Elég furán néztek rám :)
2017. szept. 25. 17:26
7/20 A kérdező kommentje:
akkor nem kell vinnem a citromlevet.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
további szép napot :)
2017. szept. 25. 18:25
8/20 anonim válasza:
Te tudod, de én még mindig azt mondom hogy vigyél max megkóstolod és ha birod nem teszed bele. De ha mégsem akkor jó ha ott van. Nem biztos hogy ha szereted az édeset akkor már izleni is fog. Citrommal is olyan az ize mint egy iszonyat elcukrozott tömény limonádé.
2017. szept. 25. 19:59
9/20 anonim válasza:
Én előző napon váltottam ki. Vittem citromot és kifejezetten ízlett a limonádé így. Első terhességemnél nem vittem citromot, én is szeretem az édeset de az a tömény cukros víz már nekem is sok volt.
2017. szept. 25. 20:54
10/20 anonim válasza:
Off Ez most komoly, hogy magadnak kell vinni 75 g cukrot? Már ennyire se futja más kórházakban? Nálunk csak egy kis járóbeteg szakellátó van, de éhhomi vérvétel után ők látnak el a löttyel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!