Nem ärt a babänak ha hason alszom?
Nyugodj meg,nem ártasz a babádnak még a hasonalvással.Kb 7-8 mm-es a kisbabád,nem őt érzed még,hanem a megagyobbodott méhedet,ami kb greapfruit nagyságú lehet.Nekem 3 gyerekem van,mindig hasonalvós voltam,de valahogy terhesen mindig ösztönösen tudtam mikor nem alhatok már hason.Egyébként a szopipárnával nagyon kényelmes nagy pocakkal oldalt,vagy félig hason,de azzal sem lehet hason aludni.
Boldog babavárást.
Háton akkor nem jó,ha már nagyobb a baba,mikor már a súlya nyom.A hasunk mögött megy egy főér,azt nyomja el a bébi ha sokáig hanyatt fekszel.De ezt is érezni fogod,mert kellemetlen,és a nem megfelelő vérellátászsibbadást is okoz.
Utolsó voltam,üdv
Ajánlom a szopipárna használatát, én is hason tudok elaludni, de a párna rengeteget segített. Úgy helyezed ahogy Számodra kényelmes. pl:oldalt magad mellé és az egyik lábad, karod ráteszed. Hidd el szuper találmány. Ráadásul majd a babának is kellemes pihenőhely lesz, jó szolgálatot tehet majd szopiztatáskor is. Igazi 2:1. Mind az anyukának, mind a babónak. :-)
20hónapos manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!