Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem ärt a babänak ha hason...

Nem ärt a babänak ha hason alszom?

Figyelt kérdés
csak igy tudok elaludni,de neha ertzem,hogy nyom.pedig meg csak 7hetes vagyok.
2008. okt. 21. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó kérdés,engem is foglalkoztat.Én 9 hetes vagyok és csak hason tudok aludni,éjszakánként viszont felébredek,és olyan érzésem van,hogy nyomom.Te is ezeket tapasztalod?
2008. okt. 21. 12:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg még szabad, bár kérdés mekkora már a hasatok, mert ugye ez egyénfüggő, de igazából érzi azt a kismama ha már nem jó a babájának. Addig meg nyugodtan, ki k3ll használni az időt, mert később már ha akarnál sem fekhetnél hasra. Bár a szoptatós párna segitségével már az is megoldható :)
2008. okt. 21. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesen még semmi baja nem lesz a babádnak a hason alvástól. Később, meg már a pocakod növekedése miatt úgysem akarsz majd hason aludni. Én is hason alvó voltam, de már leszoktam róla.
2008. okt. 21. 12:52
 4/13 A kérdező kommentje:
nekem is olyn erzesem van,mintha nyomnäm.csak egy kicsit korainak tartom meg...olyan,mintha egy narancs vagy mandarin lenne ott...de köszi a välaszokat!! :)
2008. okt. 21. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hason azóta nem aludtam mikor megtudtam hogy baba van.kb 10 hete igen nehéz de próbálom szokni,rátértem a hanyatt fekvésre az kezd kényelmetlen lenni két oldalat váltogatom de néha úgy érzem mintha nem kapnék levegőt.szóval jelenleg sehogy se jó
2008. okt. 21. 12:56
 6/13 A kérdező kommentje:
en meg az egyik kerdesnel azt is olvastam,hogy häton sem lehet aludni,mert akkor a baba nem kap eleg oxigent.ez mikortol van?
2008. okt. 21. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,nem ártasz a babádnak még a hasonalvással.Kb 7-8 mm-es a kisbabád,nem őt érzed még,hanem a megagyobbodott méhedet,ami kb greapfruit nagyságú lehet.Nekem 3 gyerekem van,mindig hasonalvós voltam,de valahogy terhesen mindig ösztönösen tudtam mikor nem alhatok már hason.Egyébként a szopipárnával nagyon kényelmes nagy pocakkal oldalt,vagy félig hason,de azzal sem lehet hason aludni.

Boldog babavárást.

2008. okt. 21. 13:06
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi a välaszt! es tenyleg 8mm a babäm! :)
2008. okt. 21. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Háton akkor nem jó,ha már nagyobb a baba,mikor már a súlya nyom.A hasunk mögött megy egy főér,azt nyomja el a bébi ha sokáig hanyatt fekszel.De ezt is érezni fogod,mert kellemetlen,és a nem megfelelő vérellátászsibbadást is okoz.

Utolsó voltam,üdv

2008. okt. 21. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a szopipárna használatát, én is hason tudok elaludni, de a párna rengeteget segített. Úgy helyezed ahogy Számodra kényelmes. pl:oldalt magad mellé és az egyik lábad, karod ráteszed. Hidd el szuper találmány. Ráadásul majd a babának is kellemes pihenőhely lesz, jó szolgálatot tehet majd szopiztatáskor is. Igazi 2:1. Mind az anyukának, mind a babónak. :-)

20hónapos manó anyukája

2008. okt. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!