A terhesség alatt mire kell figyelnem?
itt sok hasznos cikket találsz olvasd el!
Nekem az orvosom ennyit mondott. Összes nyers hús, tojás tejtermék, ezekbe a hökezeletlen tejterméke is bele tartoznak, sok sajtot ( a finomabbakat) nem pasztörözik.
Mosni nagyon nagyon a gyümölcsöket és zödségeket, föleg olyat ami a földön nö. Ennek két oka van a nyers tojásos dolgok szalmonellát okozhatnak és egy szalmonella fertözés vetélést koraszülést okozhat. A másik pedig, a toxoplazmózis amit leginkább a nyers ételek vagy a mosatlan növényekkel lehet elkapni.
Aztán emelgetni nem kell nagyon nehezet, de ha nem vérzel, nincs semmi bajod, akkor azért mosást megcsinálhatod stb... forró fürdö mindenképpen kerülendö.
ès minél kevesebb cukros dolgot egyél. Az egyik leggyakoribb terhességi betegség a cukrosodás, és ha kiderül a közepén hogy cukros lettél, akkor végig diétáznod kell.
Ééééés, "normálisnak" maradni, ne menjen agyadra a kismamaság :)De komolyan: ez egy tök természetes dolog, ne hagyd el magad. A 12. hét után (ha persze minden rendben) járhatsz kismamatornára, jógára, mozogj eleget, szeddj vitamint de mellette étkezz egészségesen. Aludj, pihenj eleget. Én így tettem, csak a 33. hét után jöttek a "bajok" - vizesedés, lassabb, nehézkesebb mozgás, ilyenek.....
Bolodg babavárást!!!!!!
Igyál sok pálinkát
lődd be magad naponta minimum kétszer
szexelj sokkal többet de necsaka pasiddal
feküdj egy úthenger alá
és hallgattass a gyemekeddel Balázs Palit vagy minimum Zámbó Jimit.... ;)
akkor 1000% hogy halva születik...!!
Köszönöm a válaszokat, és a hasznos tanácsokat!
Egy illető válaszára azonban legközelebb nem vagyok kíváncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!