A haskeményedés olyan, mintha nagy wczni kellene menni? Most is úgy görcsöl a hasam, de nem kell wcre mennem. Bocsi, de ilyet érzek néha és nagyon kellemetlen. Ez lenne az? 2x1 magnéziumot szedek, mert zsibbadt a lábam.27 hetes vagyok.
Szia
Én a keményedést úgy írnám le, mint mikor a talpad begörcsöl és beáll pár percre. Igen nagyon kellemetlen. Mindenképp pihenj sokat, ne cipekedj, ne idegeskedj! És szedd a magnéziumot!
Ha napjában többször (10szer) van , akkor hívd fel az orvosod és egyeztess vele!
Nekem is szokott lenni, olykor ki sem tdok egyenesedni...eltart egy percig is míg enyhül.
Boldog babavárást
25 hetes kismama
szia!
emeld meg a magnézium-adagodat pár napig 3X2re...és nézd meg , van e javulás.ha igen, szedd, folyamatosan..a 36.hétig lehet ennyit szedni..én még mindig 6 szemet szedek naponta..és jobb.
24 hetes vagyok
Nekem keményedéskor nem szokott görcsölni a hasam.
Én leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy hirtelen érintésre is kemény lesz a pocak, nehéz lesz (mintha egy nagy követ cipelnék benne).
Magnéziumból napi 3X2-t is szedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!