Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A haskeményedés olyan, mintha...

A haskeményedés olyan, mintha nagy wczni kellene menni? Most is úgy görcsöl a hasam, de nem kell wcre mennem. Bocsi, de ilyet érzek néha és nagyon kellemetlen. Ez lenne az? 2x1 magnéziumot szedek, mert zsibbadt a lábam.27 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én a keményedést úgy írnám le, mint mikor a talpad begörcsöl és beáll pár percre. Igen nagyon kellemetlen. Mindenképp pihenj sokat, ne cipekedj, ne idegeskedj! És szedd a magnéziumot!

Ha napjában többször (10szer) van , akkor hívd fel az orvosod és egyeztess vele!

Nekem is szokott lenni, olykor ki sem tdok egyenesedni...eltart egy percig is míg enyhül.

Boldog babavárást

25 hetes kismama

2008. okt. 21. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

emeld meg a magnézium-adagodat pár napig 3X2re...és nézd meg , van e javulás.ha igen, szedd, folyamatosan..a 36.hétig lehet ennyit szedni..én még mindig 6 szemet szedek naponta..és jobb.

24 hetes vagyok

2008. okt. 21. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem keményedéskor nem szokott görcsölni a hasam.

Én leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy hirtelen érintésre is kemény lesz a pocak, nehéz lesz (mintha egy nagy követ cipelnék benne).

Magnéziumból napi 3X2-t is szedhetsz.

2008. okt. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!