Erős keményedéseim vannak, pici alkohol segíthet a dolgon, hallottatok erről?
Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok, magnézium mellett is erős keményedéseim vannak. Eddig nem ittam semmi alkoholt, de most több ember is azt tanácsolta, hogy igyak pici alkoholt, van aki bort mondott, más meg konyakot (!) . Nem tudom, hogy tényleg szabad-e???2010. máj. 27. 19:06
11/12 anonim válasza:
Nekem is sok keményedés kísérte végig a terhességem. Azon kívül hogy napi 3x2 magneB6-ot szedtem, csendben súgta orvos, védőnő, hogy 1-2 korty konyak lazíthat az izmokon (csak időnként nem minden nap). Emellett folyamatos pihenés.. Nekem csak a konyakot mondták (a konyak borpárlat) A terhesség vége felé mertem fürödni, tényleg lazított az is. Remélem segítettem.
12/12 anonim válasza:
Első terhességnél korán nyitott méhszáj mellett nagyon keményedtem, mondták, hogy igyak kevés konyakot. Nem mertem, aztán kórházba kerültem és ott infúzióban alkoholt kaptam. Egy időre leállította a görcsöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!