Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális dolog az, hogy 6...

Normális dolog az, hogy 6 hetesen már remegek az éhségtől?

Figyelt kérdés
Reggel alig értem ide a munkahelyemre, annyira remegtem az éhségtől és alig tértem magamhoz, kellett vagy egy óra mire tudtam magammal valamit kezdeni.
2008. okt. 21. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nálam is volt,lehet kicsit leesett a vércukrod,a lényeg,soha ne indulj el úgy hogy nem eszel,és iszol egy kicsit.Nekem ez midnig bevált,másképp remegtem mint egy kocsonya.Ha nem tudsz enni korán reggel,akkor is legalább egy kis keksz,tea,vagy tej.
2008. okt. 21. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a lényeg,ez az időszak is el fog múlni ne félj-de most oda kell figyelned magadra,tudod ketten vagytok.Boldog babavárást!
2008. okt. 21. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, ez így van sokunknál! Nálam is kb. a 6. héten kezdődött és kb. 2-3 hétig tartott. Ahogy előttem írták, mielőtt bármit csinálsz reggel, egyél pár falatot és a jó hideg víz, gyümölcslé, tej, joghurt is jó hatással van. Napközben is tarts magadnál almát, banánt, kekszet, ezeket eszegesd.

Boldog babavárást és kitartás!

2008. okt. 21. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálam is előfordult (mert soha nem reggelizem), de én azonnal módosítottam: azóta minden reggel megiszom egy bögre tejet vagy teát, a munkahelyen meg az az első dolgom, hogy benyomok egy péksütit. Amióta minden oké, max. csak a hányingerrel küzdök. ;)

Boldog babavárást!

5 heteske

2008. okt. 21. 10:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Azt hittem ez csak velem történik, vagy csak túlreagálom a dolgokat.

Mindenkinek boldog babavárást!

2008. okt. 21. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele. Ráadásul a főtt ételeket kívámtam veszettül, minél tartalmasabb volt annál jobban éreztem magam. Ami még furcsa volt, hogy hiába ettem meg egy fél disznót nem híztam tőle, sőt egy picit mintha fogytam volna. Ez a farkaséhség tartott kb a 8. hétig. Utána elmentem táppénzre és megszünt. Ha dolgozol még több kalóriára lehet szükséged.
2008. okt. 21. 11:00
 7/11 A kérdező kommentje:
És milyen kekszet lehet enni? Az a baj, hogy egy kicsit túlsúlyos vagyok, és nem szeretnék túl sokat hízni.
2008. okt. 21. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha teheted, inkább ne kekszeket egyél, mert azoktól csak hízol. Reggelire vagy napközben is kiváló, ha megeszel egy joghurtot (esetleg müzlivel), vagy egy szendvicset, gyümölcsöt.

Ha hirtelen rád törő éhség miatt kekszre vágysz vagy csak az van kéznél, az se baj. Ez lehet bármilyen, én például az Albert kekszet szeretem. :)

2008. okt. 21. 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is remegtem az éhségtől, falási rohamok jöttek rám, mindig éhes voltam. Híztam is elég rendesen.

Főleg az elején el sem tudtam menii otthonról, amíg nem ettem valamit, különben nagyon hányingeem volt.

2008. okt. 21. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is túlsúlyos vagyok, diétáznom is kell :( Elméletileg kekszet sem lehetne ennem, de a gyomrom a sav miatt nem bírja. Így a Korpovitot eszem (emésztésre is nagyon jó) illetve Abonettet. Az édes kekszeket a cukortartalom miatt kerüld, ha tudod. És próbáld a szénhidrátot (legfőképpen a kenyér, tészta) teljesen kerülni. Jót tesz pl. az alma sajttal, tejes gyümölcsturmixok, sovány túró zöldségekkel, stb.

9 hetes kismami

2008. okt. 21. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!