Most már én is bekavarodtam! 31. hetet taposom, vasárnap van a fordulónapom. Akkor most én pontosan hanyadik hónapban járok? És vasárnaptól hanyadikba lépek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 14:44
11/15 A kérdező kommentje:
17.01-es kismama!Nálad valami tévedés van tuti!Amint írtam az elején én vasárnap lépek a 32. hétbe, és Július 25-re vagyok kiírva. Nem írtad el a hónapot véletlenül?
Egyébként hiába néznek egyesek hülyének, sajnos nekem akkor sem világos. Ha 32 hetes vagyok, az hetekre lebontva 8 hónap, azaz vasárnap kezdem a nyolcadik hónapot. Nekem így logikus, de valahogy még sem így van.
Szóval tényleg egyszerűbb úgy nyilván tartani, hogy hány hét van még hátra......:)
2010. máj. 27. 18:46
12/15 anonim 

válasza:

júli 27-re vagyok kiírva az orvos szerint 31 hetes 2 napos..ugyhogy szerintem elírt valmamit a júni 27.es válaszoló..
13/15 anonim 

válasza:

nemcsak hogy elírt de számolni sem tud...
14/15 anonim 

válasza:

Nagyon egyszerű kiszámolni. Ha az utolsó menstruációd első napja pl. január 8., akkor minden hónap nyolcadikán van a fordulónapod. Tehát április 8-án vagy 3 hónapos, és így tovább. Négy hetekkel nem lehet számolni, mert a februáron kívül egy hónap nem 4 hétből áll.
15/15 anonim 

válasza:

Igazatok van. Július 27-ét akartam írtam. Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!