Kelengyelistán kivuli dolgok, magamnak mit érdemes venni?
kórházi csomagba mi legyen?
otthonra mi kell első pár héten?
pl szoptatós melltartó vagy melltartóbetét? betét vérzés miatt? bimbóvédő? mi kellhet még?
Én szoptatós melltartót nem vettem, nem hiányzott. Hálóing mellett vittem be pizsit, az jó volt. Betétet igen, illetve én vettem Tena eldobható bugyit az első napokra. Aloe verás spray-t érdemes venni a gátsebre, ha lesz, vagy jégbetétet, ki mit gondol enyhítésnek.
A kórházi csomagba nálunk csak pelenka, popsikrém, popsitörlő kell, semmi más, de vittem be azért takarót a babának, sapkát, kesztyűt, magamnak ugye hálóing, bugyi, zokni, törölköző, bimbóvédő, habfürdő, fogkefe, telefon, töltő, papír wc ülőke, zsebkendő, wc papír - ilyenek legyenek nálad.
Kórházba nekem jó volt nagyon a tena pants (bugyi és betét egyben). Otthonra érdemes előre venni betéteket mert hat hétig is szükség lehet rá.
Lansinoh krém mellbimbóra nekem sokat segített a szoptatás elején.
Éjszakai fény a a babaszobàba hasznos.
Rugalmas hordozókendő-->hasfájós babám csak ebben nyugodott meg.
Melltartóbetètből is érdemes betárazni.
Szoptatós melltartóm 4 van és kettő sport amit még használok most. A régiek nem jönnek rám/kényelmetlenek.
Kórházba jól jött az eldobható pelenkázó alátét és a pelenkához szemetes zacskó, dm, rossmannban kaphatóak.
Sziasztok. Koszonom a valaszokat nagyon-nagyon sokat segitettetek. Ezek felet felse irtam. Mentek a zöld kezek ,nemtudom ki volt a lepontozó.
Bocsi h csak most irtam nagyon suru volt az utobbi 2 napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!