Lehetek terhes?
Szia!
Hát most ehhez tudni kéne hogy a ciklusodban merre jársz. Ha a peteérésed környékén voltatok együtt akkor természetesen van rá esély. Nekem hasszúrkálás nem volt, viszont a gyakori pisilés az már elég korai jele volt a babának. Éjjel óránként kellett kimennem... :D
Mikorra nem várod? Én 1 nap késés után teszteltem pozitívat.
Hát szerintem akkor az eddigi ciklusaid alapján vonj egy átlagot, vagy akár nézd az eddigi leghosszabb ciklusodat, és ha már az alapján meg kéne jönnie, akkor csinálj tesztet. Dokihoz sajnos még korai lenne menni, ilyen korán még nem lát semmit.
Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, egész nap olyan érzésem volt, mint amikor tényleg megjön. Fájt a hasam, a derekam, a melleim úgyhogy állandóan rohangáltam megnézni mi a helyzet, de nem volt semmi. Aztán másnap reggel csináltam egy tesztet és már halványan, de pozitív volt. Még aznap este csináltam még egyet, mert nem bírtam reggelig várni, az meg már egyértelműen pozitív lett.
Írj majd mi újság! Szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!