Lehetek terhes ha csak a makkját tette be?
Figyelt kérdés
A pasim a makkját tette csak be a hüvelybemenetemnél. Tehát kb 2 cm volt bennem , és az is max 3 percig, és még a legelején, szóval még előváladék sem volt. Így lehetek terhes?2017. aug. 27. 20:38
1/12 anonim válasza:
Az ELOvaladek, ahogy a neve is mutatja az ELEJEN jon.
2/12 anonim válasza:
Igen lehetsz makkocskak fognak szuletni majd etetheted vele a mokusokat🤣🤣🤣🤣
3/12 A kérdező kommentje:
Istenem nem lehetne normálisan válaszolni? Szerintetek vicces kedvemben vagyok?
2017. aug. 27. 21:22
4/12 anonim válasza:
Kicsi az esélye a terhességnek,kivéve ha Misinek,Chipnek vagy Dale-nek hívták.
5/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges, de kicsi a valószínűsége, mert ha jutott is be elöváladék, nem valószínű, hogy befolyt volna a méheden túlra, a petevezetőig, ahol találkozhatott volna a petesejttel. De azért inkább védekezhetnél, mert ilyen felelőtlen hozzáállással simán becsúszhat a bébi.
6/12 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes. Ha teljesen bent van es ugy megy el a pasid az ondo legeleje kepes eljutni a megtermekenyitesig azaz alig 10-15% igy a tobbi visszafolyik. De jo lenne ha vedekeznetek mert ennyi tudassal egy babat vilagra hozni vetek..
7/12 anonim válasza:
Ez valami újdonság hogy csak 2 cmt tesz be a pasi? 😂 Ne haragudj de mi a baj a hagyományos módszerrel?
8/12 anonim válasza:
Nem értem a koncepciót a makkbetevéssel. Ezért koncepciós pereket fogok indítani ellened kérlek. Üdv.: Makkovecz Imre
10/12 anonim válasza:
Megkerdezhetem h mi lett belole?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!