Érdemes külön szülésznőt megfogadni? Nem késő már pl.32 hetesen?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 07:46
1/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy szükségeg van rá akkor érdemes és még egyáltalán nem késő még csak most a 35-36. héttől lesz szerepe a terhességedben. Én is 33 hetes voltam amikor megbeszéltem a szülésznőmmel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, még nem döntöttem el.
2008. okt. 21. 07:56
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok esetben hallottam, hogy érdemes. Ő az aki a legtöbbet foglalkozik veled vajúdás alatt. Legtöbb esetben az orvos csak a kitolásnál van jelen. Én még szülés előtt állok, de választottam szülésznőt. Sok kismamától hallottam hogy megbánták, hogy csak orvost választottak.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is érdemes! Én nem is fogadtam orvost, mert nekem már terhesség előtt volt szülésznőm! Egyébként, ha problémamentes a szülés, akkor ő vezeti le, a doki max. varr, vagy a kitolásban segít! Úgyhogy szerintem érdemes!
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én is választottam szülésznőt, mivel első szülésem lesz, mindenképpen fontosnak tartom, hogy valaki tényleg segítsen. Mindenki azt mondja, hogy ha normális szülésről van szó a szülésznő az aki végig a kismamával van. Megkértem az orvosomat, hogy ajánljon valakit, hiszen az is lényeges, hogy ők is jól tudjanak együtt dolgozni.
6/7 anonim válasza:
Ja, és nem késő! Még teljesen időben vagy :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, 2 hét múlva megyek a dokimhoz kontrollra, majd megkérdezem tőle a dolgot! :-))
2008. okt. 21. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!