Érdemes szülésznőt megfogadni?
Figyelt kérdés
Orvost semmiképp nem tervezek fogadni, de olyan jókat mondanak a szülésznőkről a Szent Imrében, hogy nem tudom meg kellene-e fogadni, bárki,aki ügyeletben van, szuper lesz...
Köszönöm
2009. okt. 8. 13:23
1/8 Bea24 válasza:
Szerintem mindenképp érdemes! Én sem fogadtam dokit, de szülésznőt igen és nagyon megérte. Meg tudod vele beszélni előre mit szeretnél és mit nem szeretnél, legyen-e gátvédelem vagy nem...stb. Ha nekem nem lett volna szülésznőm, le sem tojtak volna. Nagyon jó volt egy ismerős arcot látni a szenvedés közepette.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is érdemes szülésznőt fogadni. Nekem is volt és összeteszem a kezem, hogy így döntöttem. Míg az orvosom csak néha néha rám nézett, hogy "hol járunk", addig a szülésznő végig mellettem volt és elmondta mikor mire számíthatok. Egy jó szülésznő már fél siker!!!:) Kellemes babavárást.
3/8 anonim válasza:
Szia! Én is a Szent Imrében szültem, a szülésznőm Váradiné Ica volt, az orvosom ajánlotta, és én nagyon meg voltam elégedve vele. Miután először beszéltünk, már nem is féltem a szüléstől mert úgy éreztem jó kezekben leszek. Nagyon kedves és segítőkész volt. Sokat segített, hogy az orvoson és a páromon kívül ott volt egy nő is, aki már rengeteg szülést levezetett, meg tudott nyugtatni és instruált, mit hogyan csináljak. Szóval én ajánlom.
4/8 anonim válasza:
Én fogadok, de nem tudom, megéri-e, majd 5 hét múlva kiderül. Viszont jártam az osztályon és volt olyan szülésznő, aki nagyon nem volt szimpi.
5/8 anonim válasza:
Szerintem fogadj.Én is fogadtam és hálát adtam az égnek,mert amikor bementem szülni pont az a szülésznő volt ügyeletbe akiről csak rosszakat hallottam.Könnyű szülést
6/8 anonim válasza:
Én szülésznőnél szültem egy éve, a 35.hétben voltam mikor 'felkértük' h ő vezesse le a szülést és szuper volt, nagy erőt adott h végig ott volt és a mai napig tartjuk a kapcsolatot :) Dél-pestiben szültem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is inkább arra gondoltam, hogy megfogadok, de most meg lettem erősítve.
2009. okt. 12. 09:31
8/8 anonim válasza:
Szia!Szerintem fogadj:Az enyém szabadság allatt jött ba éjjel 1kor,a dokim persze nem ért oda.Végig mellettem volt,maszirozta a derekam mindenben segitett.Ha egyedül kellett volna ezt végig csinálni nem tudom mi lett volna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!