3 saját és 2 örökbefogadott (cigány, Down-os) gyerek lett volna minden álmom, ha a pénz nem számítana. Mivel számít, 1 gyerek mellett döntöttünk.
2017. szept. 17. 13:25
15/28 anonim válasza:
3-4-et. Alapból is több gyereket szerettem volna, de min. 2-őt, hogy legyenek egymásnak testvérei. Szerettem volna az elsőt olyan 27 éves korom körül megszülni, aztán a többit, de nem így lett.
Úgy hozta az élet, hogy későn ismertem meg a férjem, későn szültem és úgy néz ki, hogy több gyerekem nem lesz, csak a fiam.
2017. szept. 17. 13:29
16/28 anonim válasza:
4 biztos!
Sajnos nálunk már a második is kérdés pont emiatt,de még tudunk változtatni(itt munkahelyre gondolok,meg beosztás mert az ia fontos h hiába keresel sokat ha pl egesz nap dolgozol és csak a nagyival vannak a gyerekek).
26 vagyok van még időnk változtatni(remélem nem lehetetlen!)
2017. szept. 17. 13:47
17/28 anonim válasza:
Akkor is kettőt. Max nagyon nagy korkülönbséggel vállalnék harmadikat és negyediket (vagy 10 év), de azt meg az életkorom miatt sem.
2017. szept. 17. 13:58
18/28 anonim válasza:
Mint látható a válaszokból nincs összefüggés a gyerekek száma és az anyagi helyzet között.
Nekünk egy van, ki tudja mennyi lesz még, ez nem anyagi kérdés. Ja jön, örülünk nekik. :)
2017. szept. 17. 14:49
19/28 anonim válasza:
Az elsőt vàrom. Most vagyok 30. Ő is azért jön csak most, mert most lettek adottak a "feltételek". Szülőktől külön vagyunk, és GYED-et is kapok majd. Szeretnénk màsodikat, de majd az anyagiak döntik el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!