Aki kislánnyal volt terhes annak milyen volt a terhessége?
Figyelt kérdés
Hogy viselted,mennyire voltál rosszul?Mikor derült ki a neme?2017. szept. 17. 07:04
11/16 anonim válasza:
5. héttől a 22. hétig sugárba hánytam bárhol és bármikor...azt hittem végig ez lesz...aztán a 22. hét után már csak 1x 2x hánytam... Nekünk a 19 hétig nem mutatatta magát. De annyira tudtam hogy lányom lesz..mivel a fiammal egy szupi jó terhességem volt...
12/16 anonim válasza:
Jól viseltem, az elején voltak rosszullétek, de hamar kiderült, hogy csak a terhesvitamintól. Ahogy abbahagytam a szedését, egy csapásra megszűntek a hányingerek.
A 18. héten derült ki, hogy lány. Nem volt nagy hasam, a közérzetem pedig végig alapvetően jó volt, némi éjszakai nehézlégzést és egyszer-kétszer rám törő gyomorégést leszámítva a vége felé. Hamar befordult, kb. a 30. héten. Egyébként most is szeret fejjel lefelé lenni. :) 11 hónapos.
13/16 anonim válasza:
15. héten tudtuk meg, hogy kislány. Az első 12 hétben hányingerem volt és szédültem, aluszékony voltam de túlélhető volt. Utána a vége felé vizesedtem de ez nem hiszem, hogy a baba nemétől függ.
14/16 anonim válasza:
Nem voltak vészes rosszulléteim, csak kis émelygés az elején, és savasodás a végén, de emellett minden kényelmetlenség elővett. Szó szerint terhes voltam a lányommal. A fiammal csak megnőtt a pocak, semmi más jele nem volt a várandóságnak. 20. heti uh-n tudtuk meg mindkettő nemét, addig is jól sejtettem...
15/16 anonim válasza:
14.hétig rosszul voltam.
Tiszta ragya voltam és stb.. :D
Ennek ellenere könnyű szép problémamentes terhességem volt. :) oké az alvás nehezen ment a végefele. 12.héten tippeltek de ( biztosra) 16-20.héten mondták.
16/16 anonim válasza:
13. hétig hánytam, minden kijött belőlem. Utána visszatért az étvágyam, gyümölcsöket és édességet kívántam nagyon. A 39. héten jelentkezett nálam a terhességi epepangas, az egesz testem viszketett és kiütéses volt. Még ugyanezen a heten elfolyt a magzatvizem és végül sürgősségi császárral született a kislányom. Szóval nekem nem volt egy leányálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!