Én nagyon rosszul viseltem pláne az elején. Én most 20 hetes vagyok. Nem tudom h a nemétől függ e de most sem érzem magam kicsattanva. Állítólag a fiúk kíméletesebbek mint a lányok. 18 hetes uh-on tudtam meg h kislányom lesz
2017. szept. 17. 07:08
2/16 anonim válasza:
20.héten tudtam meg, nem voltak rosszullétek, minden rendben volt kivéveva terhességi magas vérnyomást.
2017. szept. 17. 07:11
3/16 anonim válasza:
Az elsö lányommal a 20. hétig hánytam, nagyon rosszul viseltem.
A másodikkal egyetlen egyszer voltam rosszul, egyébként majdnemhogy észre sem vettem a terhességet
2017. szept. 17. 07:39
4/16 anonim válasza:
20 héten tudtuk meg hogy kislány. Nagyon könnyű terhességem volt, kicsit émelyegtem csak az első pár hétben
2017. szept. 17. 07:44
5/16 anonim válasza:
Hányinger kb az első hetekben fordult elő, de az is ritkán, a 10. hét után teljesen elmúlt. Hányni talán 2x kellett. Mellfeszülés, néha már fájdalmas volt, még most is előfordul így a 25. héten. Tehát az első időben szinte semmi bajom nem volt.
Mostanában néha szúr a mellkasom, megfájdul a derekam, kezdődik a gyomorsavas dolog.
A neme először 20. héten, de nem látta rendesen a doki. Biztosra a 23. héten mondta. :)
2017. szept. 17. 07:45
6/16 anonim válasza:
mindharomszor hanytam a 7.hettol,mint a lakodalmas kutya..szoval ez a része szivas volt,ezenkivul azonban semmi problema nem.volt szerencsére
2017. szept. 17. 08:16
7/16 anonim válasza:
Élveztem minden percét.
Nem hánytam, energikus voltam. Nagyon jó volt. 20.héttől faros volt. Egyáltalán nem tudtuk a nemét.
Csak akkor tudtuk meg h lány, mikor kiemelte a doki.
2017. szept. 17. 08:37
8/16 anonim válasza:
Az eddigi 7 és fél hónap alatt az égvilágon semmilyen kellemetlen tünetet nem okozott a kislányom. :)
2017. szept. 17. 08:40
9/16 anonim válasza:
Problémamentes volt, rosszullét szinte egyáltalán nem volt. Már nekünk a 12. héten megtippelte a doki, hogy lány lesz, - de azért a nemek választéka annyira nem széles, hogy ennek lenne alapja is :) Utána meg folyton takargatta magát, szóval biztosat a 22. hét körül tudtunk.
2017. szept. 17. 09:04
10/16 anonim válasza:
A 20. héten mondták, hogy valószínű lány.
Az utolsó héten nagyon vizesedtek a lábaim, a végtagjaim és a hasam tele lett iszonyatosan viszkető kiütésekkel amik csak szülés után múltak el. Ennyi. Jajj és rettenetes gyomorsavam volt (na meg gdm-em, de az a fiammal is volt)
Nem voltam kívánós, nem ettem extrém dolgokat egyik neművel sem és nem undorodtam semmi olyantól, amitő terhesség előtt ne tettem volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!