Darabos folyás terhesseg alatt?
25 hetes vagyok, es kb a 9. Héttől erősebb folyásom van, ami sokszor darabos, fehéres, sárgás, nem kellemetlen szagú, viszont égető és viszkető érzéssel jár együtt.
Az állaga olyasmi mint a félog főtt tojásfehérje.
A nőgyògyászom sose vizsgált meg hüvelyileg, csak ultrahangom és vérvétel alapján követi a terhességemet.
Természetesen megkérdezem mindig mennyire normalis ez a fajta folyás, ő azt mondta ez normális. Azt mondta a baba súlya miatt van, és ez nem lehet fertőzés.
Mostmár annyira zavaró, hogy le se tudok feküdni a párommal, mert együttlét alatt sokkal több a folyás mennyisége és utána mindig égető érzésem van pár óráig.
Komolyan ez normalis terhesség alatt vagy menjek inkább magán dokihoz?
Köszi a válaszokat!
Ha viszket is meg ég is akkor az tuti gombás fertőzés amit kezelni kell mert a baci feljuthat a babához is!
Jó hülye dokid van ha ő szerinte ez normális!!
A szex fájdalmas is?
Nem olyan a szex mint előtte, nem belül kellemetlen, hanem a külső területen. Emiatt ugye nem olyan élvezhető, plusz nem túl jó látni hogy a párom nemiszervén is az én darabos folyásom van :( eléggé hangulatromboló tud lenni elhiheted.
Emiatt kb havonta vagyunk együtt csak.
Hétfőn kérek időpontot másik orvozhoz hátha tud segíteni.
Azt nem irtam hogy természetesen normalisan tisztálkodok, sőt pont a fertőzések elkerülése miatt uszodába se megyek
Az én dokim sem paráz túl sok mindent. Vizsgálni is csak ha muszáj, de azért viszkető, darabos folyásra nem mondja, hogy rendben van. Megnézi, kenetet vesz, ír fel gyógyszert, ha kell, akkor a férjemnek is. És nem csak terhesen van ez így.
Keress másik orvost.
1-es vagyok:
csak azért kérdeztem hogy fáj is e a szex,mert amikor hüvelygomba áll fenn akkor fájdalmas az együttlét (tapasztalat). Lényeg a lényeg mutasd meg magad egy másik dokinak. Természetesen terhesség alatt természetes a bővebb folyás,de a darabos folyás és a viszketés,égő érzés semmi esetre sem normális még nem terhesen is! Baj (még) nincs,de minél előbb legyen kikezelve. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!