Hátsó fali méhlepény? Hasonló tapasztalatok?
Ultrahangon nagyon lent volt a baba,teljesen a szeméremdombnál. Lehet a hátsó fali méhlepény miatt? Szivhangot is mindig ugyanott találok. Miért nem megy feljebb?Akinek hátsó fali volt ,ugyanúgy lent volt a baba?
Volt valaki ugyanigy? Aggódom,hogy késöbb ebböl gond lehet
Hol kellene lennie, ha nem lent?
A hátsó fali a legáltalánosabb, nekem is ott volt az első, a második mellső fali volt
Kedves kérdező, csak egy picit a guglit használtad volna, tudnád, hogy a normális lepény elhelyezkedés a hátsó fali :) A mellső fali macerásabb, akkro később érzik a kismamák általában a baba mozgását illetve a császárnál bonyolultabb a kivitelezés is. Ha meg nagyon lent van és a méhsájat fedi, abból nagyobb bajok is lehetnek. Megnyugodhatsz neked teljesen tökéletes :)
19 hetesen simán lent van a baba, majd olyan 28 hetestől lesz picit fentebb, de ha fejvégű akkor mindig köldök alatt kell, hogy megtaláld a szívhangját majd. Most meg még normális, hiszen elég picike és simán elfér odalent :)
19 hetes hatso fali kismama vagyok. Nekem is ott van lent. Nyugi!
Az elsőm is hatso fali volt, o is ott volt még ilyenkor.
Köszönöm a válaszokat :)
Nekem az eddigi terhességeimmel mindig mellső fali volt a méhlepény,ezért is aggódtam,hogy annyira lent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!