Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez magas értéknek számít?

Ez magas értéknek számít?

Figyelt kérdés

27 hetes vagyok, már voltam terheléses vizsgálaton, ahol az éhgyomori 3,9 lett a 120 perces érték pedig 6,5.

Dokim tegnap azt mondta, hogy ne egyek semmilyen édeset mostantól.Hát amúgy nem is szoktam. De a gyümölcsről nem tudok leszokni.Kb,2 órája ettem 3 szem őszibarackot, és az imént kíváncsiságból megmértük és most 7,8 volt :o

Hát ettől most kicsit megijedtem.Ez már rossz értéknek számít?

2017. szept. 14. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
7,8 szerintem magas, de nem vagyok szakértő, lehet, hogy gyümölcsöt sem szabad enned a terhesség alatt.
2017. szept. 14. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Magas. A gyümölcs nagyon megtolja.
2017. szept. 14. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a fura (vagy baj) h 2 óra alatt nem ment vissza, de nekem a 6.5re nem mondtak, h annyira nagy tragédia. Nekem ismeteltette a dokinő mert 6.9volt a 24.heti 120perces. Na utana 28. Heten mar a 2 órás 9.4lett. Azzal már kierdemeltem a dietat. Meg a terhességi cukros címet sajna. :(
2017. szept. 14. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
7 fölött már 160 CH diétát szoktak javasolni. Figyelj oda a baba miatt, ezt a 3 hónapot már fél lábon is kibírod. :)
2017. szept. 14. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Terhesen magas. Különösen ahhoz képest magas, hogy csak ennyit ettél és ráadásul tízóraira. Mindenképp beszélj az orvosoddal.
2017. szept. 14. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Magas igen. Azt mondják 2 óra után 6 alatt kell lennie az értéknek. Viszont az általad mért érték nagyon magas. Arra egy nem terhesnek is diétát javasolnak.
2017. szept. 14. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztosan a barack dobta meg.A dokimnál tegnap voltam,ő annyit mondott,hogy semmi édeset ne egyek,kiemelte a szőlőt.De gondoltam egy kis barack nem árthat.Kolléganőm cukorbeteg,így megtudtam mérni és mondom,kb.2 órával volt utána 7,8.Úgy hogy reggelire 2 májkrémes zsemlét ettem.
2017. szept. 14. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barack emelte meg, de egészséges embernek nem emeli meg 3 barack a vércukrát. Főleg nem tízórai után. Az is lehet, hogy már a 2 zsemle után is jó magas volt. Ki tudja mennyi volt akkor, amikor elkezdted enni a barackokat. Ha terhességi cukros vagy (szinte biztos), akkor a 2 zsemle is sok reggelire.
2017. szept. 14. 19:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Na,a mai mérés..éhgyomor 5,1...reggeli után másfél órával 5,3....
2017. szept. 15. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!