Kinél mikor kezdődött az első hányingeres nap és meddig tartott?
3 napja kesett amikor az émelygés kezdodott ! A hanyas úgy 6 hetesen max 7 es mai napig tart csak nem minden nap hanem par naponta.
13+4hkm
Kb 6 hetesen kezdődött a reggeltől estig tartó hànyinger. Semmit nem bírok megenni. -2 kg-nàl tartok.
Kb a 8. héttől màr egy két hànyàs is megesik. De eddig csak 3-4 alkalom volt. Vasàrnap töltöm a 10 hetet.
Nagyon erős hányingernél gyanakodtam (kb5.hét) hogy baba van a dologban . Egyszer nem hánytam a terheségem alatt eddig ! és remélem nem is fogok de a hányinger nálam 11.hétig tartott kb. viszont autóba , buszon még mindig rám jön a hányinger nagyon pedig eddig nem voltam hányos.
21 hetes kismama:)
3. vagyok. Próbàlkozz "nem rendes" kajàkat enni. Joghurt, puding, pogàcsàk, kekszek stb. A főtt kajàk nem csúsznak, de az ilyesmivel elviselhető a hànyinger. Próbàld kitapasztalni mit tudsz majszolgatni.
Igyàl sokat, nekem a hideg üdítők vàltak be, a nem túl édesek mert a cukros dolgokat nem bírom. Kitartàs, lassan kitspasztalod mi csúszik le.
5 hetesen kezdődött a 24 órás hányinger és vele együtt a hányás is. Talán a 25. héten hánytam utoljára, de a hányinger még mindig tart. Igaz, már jóval enyhébb formában, de akkor is... Sajnos a délelőttöket csak csipegetéssel tudom átvészelni, ha eszek, akkor addig jobban vagyok. Emiatt és különböző problémák miatti kevés mozgás miatt sikerült már 15 kilót híznom :( De már úgy vagyok vele, hogy éljem túl ezt az egészet, majd meg úgyis lefogyok.
Kitartást kívánok neked.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!