Nagy baba lesz vagy hamarabb fog megszületni?
Nekem is mindig nagyobb volt. Mar a 28.heten is inkabb 29 hetes (annak is a vegen) méretekkel.
Előbb..? Azt nem hiszem.. Hat ma vagyok 39h4n. :) ő nem siet.. Valszleg nagy lesz de nem tudom, majd kiderul.
1) kicsi babák is születnek 37-38 hétre és nagy babákat is túl lehet hordani, vagy fordítva, nem jelent semmit.
2) a második babámat jóval nagyobbnak tippelték ezen az uh-n mint az elsőt, pedig az első 3570el született és 31 hetesen 32-33 hetes méreteket becsültek. Fèltem mennyivel fog születni a kicsi. De 36 hetesen uh-n már átlagos volt, 38-39 hetesen azt mondták pici lesz, végül kerek 3 kilóval született. A becslés pontatlan plusz 30-32 hetes uh még korai is.
Sose lehet tudni.
Nekem mindig egy héttel nagyobb volt, 40+6ra indítottak 4160g 55 cm Én is azt hittem mivel nagyobb hamarabb születik.. hát sajnos megszületni sem akart... császár is lett a vége :( De most itt szuszog és egyáltalán nem nagy baba, azóta sem gyarapszik jobban, hogy igazi husigolyó legyen :D Csak pocakban kezdett haspók lenni :D Szóval ezekből nem lehet következtetni nagyon semmire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!