Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik lombik sikerült...

Hányadik lombik sikerült nektek? Mi most készülünk az elsőre.

Figyelt kérdés
Engem nagyon nyomaszt, hogy csak 5 lehetőség van, és nem tudom ezt elhessegetni magamtól. Férjem rendben van, én meg Pcos vagyok. Nagyon félek.
2010. máj. 26. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Szió!

Nem akarlak elkeseríteni,de ha már most nyomaszt az egész,(mind1,melyik része)akkor mindenképpen kevesebb az esélye annak,h sikerül.

Nyilván sokminden függ a biológiától,de saját tapasztalatból mondom,h nagyon-nagyon sokat számít a pozitív hozzáállás!! Ugyanis az agy működtet ugye mindent a testben,így a női szerveket is.

Na nehogy azt hidd,h ilyen hittérítő szinten akarom ezt előadni,de nekem személy szerint elsőre sikerült,és biztos vagyok benne,h az is nagyban segített,h egy percig sem jutott eszembe az,h nem sikerült.(És ehhez nem kellett a gondolataimat megerőszakolni...)Mára voltam kiírva,de a kisasszony még marad egy picit:-)

Vannak a neten különböző meditációs szövegek is,érdemes megnézni őket és ha tetszik vmelyik,akkor vagy azt,vagy annak mintájára írni egyet,ami Rólad szól,majd ezt felmondani diktafonra,vagy telefonra és minden nap meghallgatni.

Ne haragudj,ha hosszúra sikeredett az irományom,de remélem segítettem:-)

Nagyon sok szerencsét kívánok Nektek!:-)

40 hetes km

2010. máj. 26. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! gratulálok nektek, és jó egészséget és könnyű szülést kívánok nektek! Éreztem, hogy ezzel kezdenem kell vmit, és már egy hónapja járok meditálni, van saját szövegem... Előtte volt 3 sikertelen inszemünk, és ez tökéletes volt arra, hogy elbizonytalanodjak. Még van egy hónapom, hogy összeszedjem magam.
2010. máj. 26. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

nekünk az első sikerült. (soteI.) ismeretlen eredetű meddőség volt.

egyébként szerintem tényleg a fejben dől el. ne foglalkozz semmi negatív dologgal. ne olvass ilyen oldalakat. élj, és hagyd hagy történjenek a dolgok.

szorítok neked. majd írj, hogy mi lett.

2010. máj. 26. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét alkalommal a 3. sikerült.

Én egy percig se fogalakoztam azzal, hogy esetleg nem sikerül. Ne vonzzad be a bajt!

2010. máj. 27. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is PCO-s vagyok, a 2 lombik sikerült. Az elsőhöz úgy álltam hozzá lelkileg mint amit te leírtál. nem bíztam a sikerben. Sokat olvasgattam a %-okról még a meddőségi klinikán. Hiba volt. A másodikhoz már úgy kezdtem neki hogy tuti terhes leszek, úgy is viselkedtem és összejött most 27 hetes vagyok :) Szóval csak pozitívan, én drukkolok neked.

2010. máj. 27. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia volt osztályfőnökömnek a 3. lombik sikerült. De ő is túlhordta, és mára már van egy csodaszép fél éves kislánya. Fő a pozitív gondolkodás!
2010. máj. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!