Ha egy kismama elkezd barnázni az sürgőségi ísetnek számít?
2 hete jártam így, reggel volt kis barna folyásom, elmentem a kórházba, rögtön azzal kezdték, hogy UH-ra küldtek, megvan-e még a terhesség.
Ott a szonográfus közölte, nincs szívhang.....ekkor voltam 8 hetes, csak hasival nézett üres hólyaggal. Rögtön elküldtek vérvételre, aneszteziológushoz, 2 napra rá mehettem missed ab-ra.
A protokol ugye az, hogy műtét előtt van még egy utolsó Uh, hát ott közölték, hogy mégis van szívhang. Örülni se tudtam a sokktól és egy bocsánatot kérek nem hangzott el, pedig ugyanaz a nő nézett UH-on.
Most 10 hetesen megint elkezdtem barnázni 2 napja, de még egyszer nem fogom ugyanezt a tortúrát átélni, úgyis megyek majd vérvétel beutalóért csütörtökön, akkor megemlítem az orvosnak, de előre látom, hogy megint le se fognak sz@rni, hisz nincs fogadott orvosom.
Ja és mindez úgy, hogy már volt egy missed ab-om fél éve. Fogadni mernék, ha lenne pénzem magánorvosra, ki lenne nyalva a fenekem.
Nem fogadott orvos függő, hanem orvosfüggő. 5 hetesen pecsételéssel rohantam a sürgősségi nőgyógyàszatra. A doki azonnal fektetett az asztalra manuàlis vizsgàlatra majd ultrahangozott. Màr nem làtott vérzést, de azonnal írta is ki a hormonpótlàst, mert sok esetben progeszteronhiàny okozza a vérzést, ami vetéléshez vezet. Korrekten elmagyaràzott mindent.
Én ragaszkodnék a progeszteronpótlàshoz a helyetekben, àrtani nem àrt, de hasznàl ha az okozza a vérzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!