Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy kismama elkezd barnázni...

Ha egy kismama elkezd barnázni az sürgőségi ísetnek számít?

Figyelt kérdés
Csütörtökre lenne időpontom de az előbb barnás folyásom van. Arra gondoltam ma délután bemegyek a rendelésre. Megfognak nézni így? Kettőkor kezdődik a rendelés. Nagyon ideges vagyok, nem görcsölök de így nem szívesen várnék.
2017. szept. 12. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Azért az szép, hogy nem ultrahangoztak meg. :\
2017. szept. 12. 21:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom csodálkoztam is, hiszen pont ez lett volna a lényeg.
2017. szept. 12. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:

2 hete jártam így, reggel volt kis barna folyásom, elmentem a kórházba, rögtön azzal kezdték, hogy UH-ra küldtek, megvan-e még a terhesség.

Ott a szonográfus közölte, nincs szívhang.....ekkor voltam 8 hetes, csak hasival nézett üres hólyaggal. Rögtön elküldtek vérvételre, aneszteziológushoz, 2 napra rá mehettem missed ab-ra.

A protokol ugye az, hogy műtét előtt van még egy utolsó Uh, hát ott közölték, hogy mégis van szívhang. Örülni se tudtam a sokktól és egy bocsánatot kérek nem hangzott el, pedig ugyanaz a nő nézett UH-on.

Most 10 hetesen megint elkezdtem barnázni 2 napja, de még egyszer nem fogom ugyanezt a tortúrát átélni, úgyis megyek majd vérvétel beutalóért csütörtökön, akkor megemlítem az orvosnak, de előre látom, hogy megint le se fognak sz@rni, hisz nincs fogadott orvosom.

Ja és mindez úgy, hogy már volt egy missed ab-om fél éve. Fogadni mernék, ha lenne pénzem magánorvosra, ki lenne nyalva a fenekem.

2017. szept. 12. 23:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Remélem holnap jó híreket kapok. Azért nem teljesen nyugodtam még meg.
2017. szept. 13. 07:30
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem fogadott orvos függő, hanem orvosfüggő. 5 hetesen pecsételéssel rohantam a sürgősségi nőgyógyàszatra. A doki azonnal fektetett az asztalra manuàlis vizsgàlatra majd ultrahangozott. Màr nem làtott vérzést, de azonnal írta is ki a hormonpótlàst, mert sok esetben progeszteronhiàny okozza a vérzést, ami vetéléshez vezet. Korrekten elmagyaràzott mindent.

Én ragaszkodnék a progeszteronpótlàshoz a helyetekben, àrtani nem àrt, de hasznàl ha az okozza a vérzést.

2017. szept. 13. 09:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta nem barnáztam. Nem is értem teljesen mi volt ez. De holnap megbeszélem ezt az orvossal.
2017. szept. 13. 16:18
 17/18 A kérdező kommentje:
6 hetes terhes vagyok és van már szívműködés is. :)
2017. szept. 14. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Boldog babavárást! :)
2017. szept. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!