9 hetes terhes vagyok. A doki elfoglalt, így pár nap múlva megyek hozzá vizsgálatra. Ti mit tennétek a helyemben?
Te fogod érezni, meddig bírod.
Én rögtön eljöttem a munkahelyemről, mert vegyszerekkel, mérgező anyagokkal dolgoztam.
Álló munkát, de ezt még bírtam volna egy ideig. A huszas hetekben viszont már egy órát sem tudtam állni, akkor mindenképp eljöttem volna.
Már előttem sokan leírták a dolgokat.
Amíg bírod addig dolgozz.
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor igazából nem lehetne oka, hogy abbahagyd a munkát. Eleinte a pici meg még nem is jelent +súlyt ami megterhelné a lábaid. A közérzet lehet rossz esetleg, de az is elmúlik 12-16. hétre. Esetleg, ha nagyon hányós leszel akkor érdemes lehet átmenetileg táppénzre menni.
Szóval sok mindentől függ. Ha nincs semmi nagy gond akkor amíg lábbal bírod hajrá :) +Súly inkább 26. héttől kezd gondod jelenteni... vagyis én akkor kezdtem kicsit érezni, hogy na már lassabban mennek a séták .. xD
Jó egészséget!
mi volt a missed ab oka? ha olyan, ami ismétlődhet, akkor maradnék otthon.
Egyébként a ezt nem írod, azt mondtam volna, ameddig bírod. Én gyermekjólétben dolgoztam a 34. hétig, az azért sokkal stresszesebb, mint egy recepciózás
Csak arra reagálnék, hogy influenzás vendég... akkor a buszokon mit csinálsz? Ki tudja kinek mi baja :) Boltba is sok az ember, akkor egész terhesség alatt nem fogsz kimozdulni? Azért ennyire nem kell pánikolni :) Többet ártasz a magzatnak azzal, ha ennyit agyalsz és félsz mindentől. Fő a nyugalom és az optimizmus, nyilván ügyelni kell a kézmosásra meg a zöldségek gyümölcsök alapos megmosására, de teljesen nyugodtan élhetsz úgy ahogy eddig. Ne akarj buborékban élni és majd a babát se bubiban neveld. Sokkal betegesebb lesz, ha nem hagyod, hogy mikor már kúszik mászik, nyalogassa amit talál a szobában :D Minimál kosz úgyis jut a gyereknek, ami kell is, hogy jó legyen az immunrendszere. Szóval minden jót és lazulj el egy kicsit, mert így hosszú terhesség vár rád :)
Vigyázz magatokra, de ésszerű kereteken belül :)
Nem ertem miert nem halt ki az emberi faj
Hiszen soha nem kerekitettek ekkora feneket a terhessegnek.
Szerintem fekudj vegig uvegburaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!