Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire pontosan lehet...

Mennyire pontosan lehet megállapítani a baba korát UH-val? Pl: ha valakinek megvolt a terhesség első 2 hónapjában és utána vette észre valaki h terhes akkor hány hét különbséggel lehet megállapítani a terhesség korát?

Figyelt kérdés
Hány hetet tévedhet a UH? köszi
2008. okt. 20. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Többnyire 10-15 napot tud "késni".

Nálam mikor mérik a fejkörfogatot pl. akkor mindig kidobja a gép, hogy +/- 10-15 nap.

2008. okt. 20. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a terhesség elején, mivel még többnyire azonosan fejlönek a babák, majdnem napra pontosan is meg tudják mondani a korát. Pl: mikor én voltam, a doki pontosan rávágta, hogy 6 hetes és kb 4 napos.

De a baba úgyis maga dönti majd el, hogy pontosan mikor is érkezik..:-)

2008. okt. 20. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ultrahanggal szerintem pontosan meg tudják állapitani a baba korát, mivel egyformán nőnek, és ebből tutira lehet következtetni.

21 hetes kismama

2008. okt. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!