Miket egyek legtobbszor varandosan?
Még az elején vagy, ugye? Én is gondolkodtam ezen, aztán rájöttem, örülök, ha valamit meg tudok enni a brutális hányingertől. Ha neked nincs ilyen,szerencsés vagy.
Egyél változatosan, ne diétázz, de ne is habzsolj. Amit megkívánsz, azt viszont edd meg, némelyik terhes nőnél gyötrelem a kívánósság. Az persze a duma része, hogy mindig csak csokit meg sütit kívánnak. Ez egyszerű hazugság, mert épp rá lehet fogni a gyerekre a zabálást. Én olyan dolgokat kívántam, amiket egyébkéng undorítónak tartok.
Sok gyümölcs, zöldség, jó minőségű husi és hal. Változatosan, amit kívánsz és jól esik.
Boldog babavárást!
Gyógyteák, tonik, nem teljesen átsült húsok, nyers, félig folyós tojás és a penészes sajtok, mosatlan gyümölcs, zöldség amik nem javasoltak. Máj, hal heti max. 1-szer.
Minden mást ehetsz tulajdonképpen. A legjobbak a sovány húsok és tejtermékek, főtt tojás, teljes kiőrlésű kenyerek, gyümölcsök, zöldségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!