Várandósan lehet enni füstölt lazacot?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 12:14
1/9 anonim válasza:
Ha a lazac tenyésztett akkor, valószínü iszonyat antibiotikumokkal voltak kezelve...
3/9 anonim válasza:
Füstölt dolgokat alapból nem ajánlott... kitudja min voltak füstölve :S Nyersen sem szabad semmit enni, bár ami füstölt az általában nyers... Szóval nem tudom én nem enném :D
4/9 anonim válasza:
3:
Miért lennének tiltottak a füstölt dolgok? A kolbászra gondolsz, ami botulizmust okozhat? Mert a lazac az nem az.
Füstölni meg fán lehet.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet, mert nyers. (A füstölés azért baj, mert amit füstölnek, az nyers. Tehát nem a füstöléssel van alapvetően baj.)
De ha hőkezeled, akkor lehet. (Pl. melegszendvics rendesen átmelegítve stb.)
6/9 anonim válasza:
Meleg füstöléssel nem lesz nyers. Nem tudható, hogy milyenre gondolt a kérdező.
7/9 anonim válasza:
Nem! Abszolut tilos,meg levegot venni is,ha valaki terhes!:D
De most komolyan,mi ez,uj style?
Hogy a terhes nok ennyire paranoidok mindennel kapcsolatban? Igy is,annyi "minta anya,es anyajelolt van mar":D
8/9 anonim válasza:
Lazacot,nyers tonhalat tilos enni ugyanis higanyt tartalmaznak.Ami felnőt emberi testre csak nagy dozisban veszélyes de a magzatra nèzve 1 kevés is elèg.Pont a napokban néztem utànna és a védőnöm is megerősitette.
9/9 anonim válasza:
Nem szabad enni, csak ha megfőzöd, azt hiszem listeria miatt. Én ettem egyébként, mert nagyon szeretem, másnap a tesco visszahívta a lazacot, utána terhesség alatt nem ettem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!