Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandóság és zsibbadás?

Várandóság és zsibbadás?

Figyelt kérdés
Lassan elviselhetetlenül nem érzem a végtagjaimat. 28 hetes pocis
2010. máj. 26. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ráfeküdt a picid valamire! De azért menj el orvoshoz!
2010. máj. 26. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű a bébi nyom valamit. Nekem 3 hónapja zsibbadnak a jobb kezemen az ujjaim, nem is sorolom mi mindent ejtettem már le... :)

39 hetes km

2010. máj. 26. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:

4 hónapja zsibbad, illetve már érzéketlenné vált a combom. Neurológushoz küldött a nőgyógyász, de ott meg sem vizsgáltak, mert terhes vagyok...

Azért mindenképpen szólj az orvosodnak.

2010. máj. 26. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is zsibbadt az ujjam vége de elég sok ideig, sőt még szülés után se múlt el rögtön. elég idegesítő volt már. amikor főztem nem kellett ronggyal megfogni az edény mert nem éreztem semmit
2010. máj. 26. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első babámmal az utolsó 3 hónapban nem éreztem a jobb kezem a zsibbadástól. Szülés után azonnal elmult, de sem a dokim se a védőnő nem aggódott miatta. A baba nyomott valami idegszálat.
2010. máj. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!