Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez hogy lehet? Tudnátok segíteni?

Ez hogy lehet? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Egy hónappal ezelőtt (augusztus elején) voltunk együtt a párommal , azóta én sajnos külföldön vagyok és most teszteltem pozitivat, aminek hihetetlenül örülünk ! Nagyon boldogok vagyunk.

Volt akinek ilyen későn mutatta ki ? esetleg nehezebben ágyazodott be nálam ? vagy mi lehet az oka?

AZért furcsa, mert ugye tudván tudjuk azt, hogy az volt az utolsó együttlétünk, tehát tuti hogy abból fogant meg.

Ha elmegyek dokihoz (holnap este érkezem haza ) a héten akkor már fog látni valamit nem ? mivel számomra tuti biztos a fogantatás ideje, és az ugye már egy hónapja volt.

Hány hetesnek számítok akkor most ?

Nagyon köszönöm azt ha válaszolnátok.

2017. szept. 5. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig az utolsó menstruációtól számitják a terhességi heteket. Valószínűleg júli közepén menstruáltál utoljára, így nagyjából 6 hetes lehetsz, látszani fog már az embrió.
2017. szept. 5. 13:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen valamikor akkor lehetett, de sajnos nem jegyeztem fel...

Köszönöm a válaszod. El sem hiszem, hogy összejött, remélem minden rendben lesz és jó helyen ágyazódott be a picikénk ! :)

2017. szept. 5. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!